Artiştii sunt devastaţi de vestea morţii fiicei lui Marius Ţeicu. Iată câteva declaraţii

2 august, 2017
Patricia Teicu a murit jpeg

Marele compozitor este în doliu, după ce fiica lui, Patricia, a murit în această dimineaţă după doi ani de luptă cu leucemia.

image

Corina Chiriac "Sunt consternată! E durerea prea mare ca să pot spune ceva. O cunosc pe fata asta de când nici nu se născuse, de când era încă în burta Rodicăi. A crescut sub ochii noştri. Marius şi Rodica ştiu cât de mult îi iubesc, ne leagă o prietenie de 50 de ani, dar aşa ceva nu credeam că vom trăi. Mă doare aşa de tare de parcă mi-ar fi murit mie o rudă. Le doresc putere să treacă peste această tragedie şi mă rog să-i întărească Dumnezeu! Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace!"

”M-a anunţat Ionel Tudor despre această tragedie. Sunt alături de bunul nostru prieten Marius Ţeicu, ştiu cum s-a luptat ani buni fără să spună ceva despre aceste necazuri. A fost un om extrem de discret, de tăcut şi niciodată nu a vorbit de boala fetei, niciodată nu a apelat la noi cu nimic. Ne ştim de 45 de ani, a debutat practic cu mine. E un părinte impecabil şi un soţ fidel. Acum 3 luni eram la Corina Chiriac în emisiune şi-l sărbătoream pe Marius la 70 de ani. Uite cum e viaţa! E cea mai mare tragedie pe care o poate suporta un părinte”

"Dumnezeu să o ierte. Îmi pare tare rău. Am cunoscut-o pe Patricia când era mică, ulterior nu ne-am mai văzut. Cu tatăl ei m-am tot întâlnit, ştiam de la el mai multe… Dumnezeu să o odihnească în pace.”

"Sunt absolut consternat! N-am cunoscut-o personal pe Patricia… E încă un şoc care zguduie lumea muzicală… cu atâtea decese subite în ultima vreme. Condoleanţe sincere pentru Marius. În situaţiile acestea e greu să te mai exprimi. Dumnezeu să o ierte!”

"Un om care a fost toată viaţa pâinea lui Dumnezeu nu merita, tocmai de la Dumnezeu, o astfel de lovitură! Cât de mari să fi fost blestemele împotriva sa şi, mai ales, pentru ce? Omul acesta nu a făcut rău în viaţă nici măcar unei gâze... Omul drag nouă tuturor trece prin cea mai cruntă pedeapsă la care poate fi osândit un părinte. Să-i fim alături, să-l asiguram de toată iubirea noastră şi de toată compasiunea. Fie ca Patricia să aibă un drum lin spre odihnă de după lupta cumplită şi nedreaptă pe care a dus-o aici, pe pământ”.



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg