Aşa arată Ciara după naştere. A slăbit considerabil după venirea pe lume a micuţei Sienna

11 iulie, 2017
hepta 3006383 jpg jpeg

A născut la sfârşitul lunii aprilie, o fetiţă pe care a numit-o Sienna Princess, iar la două luni şi jumătate de la naştere, Ciara a slăbit considerabil. S-a îngrăşat enorm în timpul sarcinii, ajungând la o greutate record, de peste 80 de kilograme, dar a reuşit performanţa de a da jos 9 kilograme, asta doar în prima lună de când a adus-o pe lume pe micuţa sa.

A slăbit considerabil după naşterea Siennei.

Este tipul de vedetă atletică, o împătimită a sportului, de aceea nu i-a fost greu să slăbească în cel mai scurt timp, depunând mult efort la sala de forţă.

Este în proces de slăbire şi merge des la sală.

Artista de 31 de ani şi-a documentat evoluţia în kilograme pe Instagram: "Am spus că nu voi lua mai mult de 27 de kilograme pe timpul sarcinii cu Sienna, dar  exact asta am făcut! ... la 4 săptămâni de la naştere am reuşit să dau jos 9 kilograme. Obiectivul acestei săptămâni este să pierd încă 4, 5 kilograme. Aveam 83 de kilograme ieri ", scria Ciara la o fotografie cu ea pe cântar, pe care a publicat-o pe 6 iunie.

Ajunsese la peste 80 de kilograme în timpul sarcinii ( 178,7 lbs.)

A continuat cu antrenamentele solicitante în fiecare zi, iar filmuleţele sale de pe Instagram arată că a depus mult efort pentru a reveni la formă bună. Este încă în proces de slăbit şi mai are de dat jos din zona burţii, din câte se vede din fotografii, dar suntem siguri că-şi va recăpăta silueta de invidiat, pe care o avea înainte de a rămâne gravidă. 

S-a îngrăşat cu peste 27 de kilograme pe parcursul sarcinii.

Anterior, Ciara declara pentru revista People că s-a îngrăşat 27 de kilograme în timpul sarcinii cu fiul Future, dar că a fost determinată să devină mai slabă şi mai tonifiată ca oricând şi asta vedem şi acum, la puţin timp de la naşterea fetiţei Sienna.

"După ce l-am născut pe fiul meu, un copil de 4 kilograme, m-am îngrăşat 27 de kilograme. Am fost determinată să ajuns la forma de dinainte, iar la patru luni de când l-am născut pe el, arătam ca înainte de a rămâne însărcinată."

Foto: Instagram, HeptaRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg