Aşa mamă, aşa fiică! Asemănări izbitoare între mame celebre şi fetele lor 

12 mai, 2015
1 56 jpeg

Julianne Moore şi Liv Freundlich: Superba actriţă premiată la Oscar se mândreşte cu o roşcată minoră de toată frumuseţea! Liv este mama ei în persoană, la 13 ani, acest duo fiind unul captivant pentru paparazzi!

Julianne Moore şi Liv Freundlich

Superba actriţă premiată la Oscar se mândreşte cu o roşcată minoră de toată frumuseţea! Liv este mama ei în persoană, la 13 ani, acest duo fiind unul captivant pentru paparazzi, tocmai datorită dublului farmec!

Reese Witherspoon şi Ava Phillippe

Una din cele mai izbitoare asemănări între mamă şi fiică o regăsim şi în cazul uneia din cele mai populare blonde din lumea Hollywoodului, care în fotografiile din ‘90 putea fi foarte uşor confundată cu fata sa de 15 ani, Ava Elizabeth, pe care o are cu fostul soţ, Ryan Phillippe. Ajunsă la vârsta adolescenţei, fetiţa actorilor este leit mama sa faimoasă, cu aceleaşi bucle blonde, aceeaşi privire şi acelaşi zâmbet, pe care le afişează mândră pe covorul roşu sau la meciurile de baschet, unde merge cu Reese. Nici cu Ryan nu ne este ruşine, însă...

image

Vezi ce fiice seamănă leit cu mamele lor faimoase la Hollywood!

Susan Sarandon şi Eva Amurri Martino

Chipul atipic al marii actriţe din „Atlantic City” ori „Thelma & Louise” o face inconfundabilă oriunde ar merge. Cu excepţia unui singur lucru: atunci când intră în peisaj şi fiica ei, actriţa Eva Amurri (30). Al doilea rol al fiicei lui Susan a fost chiar să joace versiunea mai tânără a mamei sale pentru filmul din 1995, „Dead Man Walking”! Eva o moşteneşte întru totul pe mama sa celebră, cu aceleaşi trăsături speciale şi aceeaşi privire profundă, iar filmul de anul viitor în care vor apărea împreună, “Mother’s Day”, sună promiţător!

image

Madonna şi Lourdes Leon

Prima are 56 de ani, a doua are 18 ani, şi iată că împart aceeaşi frumuseţe misterioasă – bine, vorbim de Madonna din anii ’90 acum! Lourdes o urmează întru totul pe mama ei devenită icon: învaţă la aceeaşi universitate ca şi Regina Pop şi au colaborat împreună pentru o colecţie vestimentară pentru adolescenţi, în 2010, lăsând la o parte trăsăturile fizice moştenite. Fiica Madonnei urmează nişte paşi foarte siguri!

image

Angelina Jolie şi Shiloh

image

Suntem cam în dilemă cu identitatea primului copil biologic al Angelinei cu Brad Pitt, în vârstă de 8 ani, care deşi a fost născut drept fetiţă, doreşte să fie foarte masculină şi chiar să-şi schimbe numele în John din Shiloh. Însă asta nu este o problemă şi nicidecum nu are de-a face cu trăsăturile angelice pe care le-a moştenit de la ambii părinţi, asemănarea fiind uşor de observant între Shiloh de acum şi Angie din copilărie.

image

Bette Midler şi Sophie Von Haselberg

Fiica marii vedete a început şi ea să păşească în lumea actoriei recent, la 27 de ani, tocmai pentru a nu fi comparată cu mama sa. Însă Sophie a fost de mult timp comparată în mod pozitiv cu mama ei, cu care seamănă perfect în tinereţe!

Cindy Crawford şi Kaia Gerber

Evident că una din frumuseţile podiumului internaţional, care a pozat pentru Versace de la 10 ani, are o odraslă pe măsură, care îi concurează: fata ei, Kaia, în vârstă de 13 ani, o moşteneşte perfect! Iată dovada că aşchia nu sare departe de trunchi nici în cazul mamelor celebre.

image

FOTO GETTY IMAGES, HEPTARecente pe Ok! Magazine

Gisele Bündchen profimedia 0754280136 (1) jpg
Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}