Aşa NU! 5 ţinute care nu-i fac deloc cinste unei bombe sexy ca Scarlett Johansson!

26 februarie, 2018
FotoJet (2) jpeg

Este o adevărată apariţie atunci când păşeşte pe covorul roşu, dar câteodată... nu într-un sens pozitiv. Iată când şi cum a dat chix actriţa la capitolul vestimentaţie!

image

OK, imaginea datează încă din 2001, când Scarlett nu avea mai mult de 17 ani şi, la asemenea vârstă, cu toţii am avut outfit-uri care să ne facă de râs şi-n ziua de azi. Totuşi, Johansson se afla pe covorul roşu şi ar fi trebuit să beneficieze de sfaturile specialiştilor cu privire la ţinuta aleasă. Cel mai probabil actriţa şi-a ales ceva ce avea deja în şifonier - pentru că ne dă de bănuit că n-avea încă dressing-uri pline ochi de piese vestimentare numai una şi una - şi s-a prezentat la eveniment cum i-a căşunat ei. Greşit!

image

Ei, aici am spune că anii au mai trecut şi nu oricum, ci în folosul ei. Nu chiar! Pentru că diva a ales o rochie care nu o pune deloc în valoare. În primul rând e albă şi lucioasă, ceea ce nu face decât să-i scoată în evidenţă fiecare cută de piele sau colăcel. Apoi mai e şi prea strâmtă, iar efectul e dezastruos. Burtica vedetei iese complet inestetic în evidenţă. Lăsăm deoparte alte detalii, precum tivul ţinutei care nu este deloc călcat şi se vede urâţel foc, sau designul banal, deloc flatant pentru actriţa nu foarte înaltă şi slabă.

image

Alt dezastru vestimentar! Nici nu ştiu de unde să încep! S-a vrut o combinaţie cool, care să ne lase pe toţi cu gura căscată. Şi efectul e cel dorit! Numai că nu ne-a dat pe spate ţinuta actriţei pentru că este atât de avangardistă şi WOW în sensul bun. Ci ne-a luat prin surprindere că cineva s-ar prezenta aşa pe covorul roşu! Pantalonaşii Proenza Schouler au avut mult de suferit în combinaţia cu acel maiouaş galben şi acel top prea larg şi neflatant. O fi fost MTV Music Awards evenimentul l-a care s-a dus vedeta, însă outfit-ul ei nu e deloc hip sau cool sau sexy. No way!

image

Am găsit ceva şi mai şi decât până acum! Anul în care domniţa s-a prezentat aşa în văzul lumii era 2003, dar tot nu e o scuză pentru nimeni să aleagă topul acesta... incredibil pentru o apariţie pe covorul roşu. Retractez! Această bluză - sau ce-o fi - nu e potrivită pentru nimeni, în nicio circumstanţă. De ce? În primul rând culoare turbată este de evitat cât se poate de mult, apoi luciul îngrozitor nu este nici el o variantă bună pentru blitz-urile fotografilor, iar designul... ei bine, care design?! Pare că Scarlett şi-a pus în jurul gâtului un material deloc ofertant. Şi cam atât!

image

Anul tot 2003 era când actriţa s-a gândit că poate arunca orice pe ea şi da fuga pe covorul roşu. Aşa, ca o tipă cool, care nu dă doi bani pe ţinuta ei. Ei bine, tipă cool n-a fost în aceste haine, iar legat de cât o fi costat outfit-ul ei, are dreptate, chiar n-a dat nici măcar doi bani pe el. L-a găsit aruncat pe-acasă pe podea şi zăcea acolo de două zile şi s-a gândit să-i facă un bine şi să-l mai scoată la aer puţin.

foto - preluare Therichest.comRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg