Așchia nu sare departe! Fiica lui Clint Eastwood e actriță și seamănă cu Michelle Pfeiffer

4 iulie, 2024

Francesca Eastwood e singura fiică a legendarului actor și regizor din Gran Torino și a actriței din „Titanic”, Francis Fisher, iar fanii cred că arată ca o tânără Michelle Pfeiffer.

O similaritate uimitoare, dat fiind că cele două actrițe nu se înrudesc defel.Getty Images,Instagram
O similaritate uimitoare, dat fiind că cele două actrițe nu se înrudesc defel.Getty Images,Instagram

Venerabilul cineast Clint Eastwood are cu cine se mândri! Toți cei 7 copii ai săi i-au moștenit calitățile artistice și activează fie în lumea filmului, fie în domeniul muzicii ori a modei. Dacă cel mai cunoscut dintre ei este actorul Scott Eastwood, iar pe Morgan Eastwood, mezina lui, și ea tot actriță, a condus-o recent la altar, Francesca Fisher-Eastwood, sora lor mai mică, își face și ea un nume în lumea cinematografiei.

Francesca Eastwood a devenit faimoasă în adolescență în serialul de reality TV E! „Mrs. Eastwood & Company” împreună cu mama ei și sora sa vitregă, Morgan. Fanii o asemuiesc acum cu splendida actriță Michelle Pfeiffer în anii tinereții sale, mai ales acum, când a venit vara, iar postările ei sexy ne amintesc de legendara actriță în anii săi de debut.

Michelle Pfeiffer vs Francesca Eastwood     Getty Images, Instagram 2 jpg

Blondă și cu o siluetă de invidiat, Francesca Eastwood a ținut prima pagină a ziarelor săptămâna aceasta, după ce a distribuit o fotografie cu ea într-un bikini colorat cu imprimeu cu lămâi și o cămașă în set. Fanii i-au apreciat ansamblul de vară și i-au umplut rubrica de comentarii de pe instagram cu laude.

Francesca Eastwood a jucat și în remake-ul serialuluin „Twin Peaks”, dar și în „A Violent Separation”, „Wake Up”, „Old: Prizonierii timpului” și mai recentul „Clawfoot”, lansat anul trecut.

Și, deși are doar 31 de ani, a trecut deja prin trei căsnicii. Primul, cel cu Jordan Feldstein, manager artistic și frate mai mare al lui Jonah Hill, a durat mai puțin de o săptămână, fapt pentru care mariajul lor a fost anulat. Din păcate, el a și murit patru ani mai târziu, la vârsta de 40 de ani. Nici al doilea mariaj, cel cu Clifton Collins Jr. nu a durat decât câteva luni, până când l-a întâlnit pe actualul soț, cineastul Alexander Wraith, cu care are un băiețel.

FOTO: Instagram, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Ben Affleck Garner și Lopez colaj jpg
Szilard Deak jpg
We Love Music Festival 2024 (4) JPG
Sore și fiica ei Erin foto Ok Magazine DSC 3648 (4) jpg
Ela Craciun si fiica ei, Alesia   (1) jpg
David Beckham si mama sa Beckham, Sandra Beckham, cu David Attenborough la Wimbledon   profimedia 0886338777 jpg
Jennifer Lopez foto Instagram jpg
Andreea Sasu il face tatic pe Philipp Plein   Instagram jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la început de iunie 2024, Profimedia (2) jpg
Agatha Ruiz de la Prada   Facebook 5 jpg
Gina Pistol la MasterChef   Pro TV jpg
Berecleanu Andreea in Turcia 4 (1) jpg
edi iordanescu fb3 jpg
Celine Dion   Profimedia jpg
Amal și George Clooney, vacanță romantică la St Tropez, Profimedia (4) jpg
Ileana Stana Ionescu jpeg
Carmen Tanase png
FotoJet Bennifer jpg