Asem─ânarea izbitoare dintre prin┼úul Harry ┼či bunicul s─âu, prin┼úul Philip, ├«n tinere┼úe! Fotografia care a f─âcut ├«nconjurul lumii

13 aprilie, 2021
1 asemanare printi jpg jpeg

O copert─â a revistei fran┼úuze┼čti Paris Match face ├«nconjurul lumii! Aici se afl─â o fotografie cu prin┼úul Philip ├«n tinere┼úe, iar asem─ânarea cu prin┼úul Harry este uluitoare.

R─âposatul prin┼ú Philip avea o barb─â ro┼čcat─â, ochi alba┼čtri ┼či z├ómbet ┼č─âgalnic, ├«ntocmai ca t├ón─ârul Harry, mezinul cuplulul regal Charles ┼či Diana.

Această fotografie care apare pe coperta Paris Match este a prinţului Philip, pe vremea când avea 36 de ani.

stanga
dreapta
2 prince philip magazine jpg jpeg
3 prince harry uniform 2 jpg jpeg
1 asemanare printi jpg jpeg
5 print harry jpg jpeg

Asem─ânarea a fost semnalat─â de fotograful regal Chris Jackson dup─â ce a descoperit un exemplar din 1957 al celebrei revistei franceze, care ├«l g─âzduia pe copert─â pe ├«nsu┼či ducele de Edinburgh.

Jackson a prezentat coperta din nou, declar├óndu-se uluit de asem─ânare, dar ┼či de fiorul unic pe care ├«l st├órne┼čte o fotografie regal─â.

Mai mult, prin┼úul Harry a ├«mbr─âcat ┼či el aceast─â uniform─â pe care o purta ┼či bunicul s─âu ├«n fotografia din 1957. El a purtat-o ├«n 2012, ├«ntr-o ceremonie oficial─â, turul Diamond Jubilee din Bahamas.

Prin┼úul Harry va participa s├ómb─ât─â la ├«nmorm├óntarea bunicului s─âu, dar deja ┼či-a exprimat condolean┼úele ┼či durerea ├«n urma pierderii, amintind c─â ducele de Edinburgh deborda de farmec ┼či inteligen┼ú─â ┼či c─â era un maestru al glumelor. Harry ┼či-a ├«ncheiat declara┼úia cu celebrul motto al Marinei regale britanice: ÔÇŁPer Mare, Per Terram.ÔÇŁ (Pe Mare ┼či Pe Uscat.)

Foto: Profimedia