Asemeni Prințului Harry, și Gerard Piqué se revoltă la tribunal împotriva presei. Susține că e persecutat

8 iunie, 2023

Vedetele iau atitudine și spun stop amestecului abuziv al presei în viața lor.

Gerard Piqué și noua sa iubită, Clara Chia, Foto Profimedia
Gerard Piqué și noua sa iubită, Clara Chia, Foto Profimedia

Gerard Piqué și Clara Chia susțin că sunt persecutați de paparazzi, mai ales de fotograful Jordi Martin, împotriva căruia au deschis deja un proces la Barcelona.

Gerard Piqué și Clara Chia iau atitudine împotriva presei tabloide spaniole. Cuplul a ajuns la tribunal ținându-se de mână și purtând ochelari de soare, gata să își argumenteze cazul și solicitând un ordin de restricție împotriva fotografului Jordi Martin, care s-a concentrat pe viața lor de când au apărut primele zvonuri că relația cu Shakira se clătina.

Fără a oferi declarații presei, amândoi s-au eschivat din fața microfoanelor. Foarte cool și relaxați, îmbrăcați casual, Gerard Piqué și Clara Chia par deciși să-și tranșeze nemulțumirile în instanță, iar presa de scandal pare că-și trăiește începutul sfârșitului, cu din ce în ce mai multe staruri care cer judecătorilor protecție împotriva abuzului, hărțuirii.

Gerard Piqué, îmbrăcat sport casual, o ține de mână pe iubita sa, blondina care a făcut atâtea valuri, căci Shakira este adorată în Spania.  Clara Chia a purtat pantaloni negri, o cămașă albă oversized și sandale albe.

Rubrica spaniolă de bârfe Vanitatis explică că necazul cu paparzzo-ul Jordi Martin a început de când a publicat prima fotografie cu Gerard Piqué și Clara Chia. Cuplul susține că s-au simțit persecutați și urmăriți și au cerut un ordin de restricție împotriva lui Martin, care să-l împiedice să se apropie de ei la mai puțin de 3.000 de metri. Cuplul susține că hărțuirea acestuia le-a complicat viața, făcându-i să se simtă nesiguri pe ei și anxioși.

Martin a fost și el prezent la tribunalul din Barcelona și susține că Gerard Piqué „nu-l poate suporta”, deoarece are el are o relație mai bună cu Shakira. „Dacă judecătorul aprobă această măsură, va crea un precedent teribil pentru fotojurnalişti şi pentru presa în general”, a spus Martin în spaniolă.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg