Ashley Graham a născut gemeni. Celebrul model plus size şi-a încântat fanii cu o imagine emoţionantă în timp ce-i alăptează

11 februarie, 2022
1 profimedia 0470321197 jpg jpeg

Ashley Graham se bucură din nou de maternitate. Femeia care le învaţă pe femei să nu se ruşineze de corpurile lor a născut gemeni.

Celebrul model plus size şi-a prezentat copiii în premieră, într-o imagine emoţionantă. Ashley îi ţine la piept şi îi alăptează. Ca de fiecare dată, ea nu se ruşinează de lucrurile normale ale vieţii, ba chiar îşi celebrează trupul fiindcă a adus pe lume aceste minuni.

7 ashley graham jpg jpeg

Modelul de 34 de ani a dezvăluit şi numele micuţilor. Malachi şi Roman se numesc gemenii. Ei vor creşte alături de primul născut al familiei, Isaac, în vârstă de 2 ani. Graham este căsătorită cu Justin Ervin şi a recunoscut că nu e uşor să ai trei copii.

”Băieţii mei sunt cea mai mare lecţie şi cea mai bună reamintire că sunt în stare să rezolv lucruri grele”, a spus modelul. ”Nu e uşor, dar merită. Încă nu pot să cred că am trei copii.”

Cum toată sarcina a fost documentată pe pagina sa de socializare, Graham a spus că vor urma şi imaginile cu ea când a născut şi călătoria postpartum.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg