Ashley Graham arată tot. Fotografii explicite în ultimul trimestru de sarcină cu cel mai cunoscut model plus size

10 decembrie, 2021
1 ashley graham 1 jpg jpeg

 Ashley Graham este cel mai cunoscut model plus size din lume. Ea şi-a bazat întreaga carieră pe acceptarea persoanelor cu kilograme în plus.

Militează dintotdeauna pentru normalitate şi doreşte ca mesajul său să fie auzit: fiecare e frumoasă în felul său. Fotografiile sale fără ascunzişuri sau filtre i-au adus celebritatea. La fel procedează şi în sarcină.

Nu se teme să-şi arate corpul, în ultimul trimestru de sarcină. Ashley Graham se pregăteşte să dea naştere unor gemeni, iar abdomenul îi este brăzdat de vergeturi. Însă nu contează, doreşte să promoveze o imagine reală a femeilor însărcinate.

6 ashley graham jpg jpeg

Fotografiile postate recent au fost făcute chiar de soţul modelului, Justin Ervin. Modelul internaţional se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară. De când şi-a anunţat sarcina în luna iulie a anului acesta, Ashley a continuat să-şi documenteze călătoria pe reţelele sociale.

Ideea este să formeze o comunitate puternică a femeilor care nu se judecă pe criterii de fizic, iar soţul său o încurajează. Ba chiar i-a spus că vergeturile sale seamănă cu un ”copac al vieţii”. Fanii au reacţionat şi ei în secţiunea de comentarii unde au felicitat-o pentru curajul său.

Ashley Graham este o persoană foarte activă şi chiar dacă burta sa cu gemeni este impresionantă, asta nu pare să o oprească să facă activităţi lejere, ca yoga sau pilates.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg