Ashton Kutcher, diagnosticat cu o boală gravă. Actorul nu a mai putut să vadă, să audă și să meargă

9 august, 2022
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg

Pare că are totul, dar suferința nu l-a ocolit. Ashton Kutcher a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o boală rară, care aproape l-a lăsat fără vedere și auz și îl făcea să își piardă echilibrul. Ashton Kutcher se simte astăzi  „norocos că este în viață”, după ce a detaliat simptomele oribile cu care s-a luptat ca urmare a tulburării sale autoimune.

„În urmă cu doi ani, am avut această formă ciudată, super rară de vasculită, care mi-a distrus vederea, auzul și echilibrul”, a declarat actorul în vârstă de 44 de ani, într-un episod din seria “Running Wild with Bear Grylls: The Challenge”.

Potrivit lui Kutcher, experiența sa îngrozitoare cu vasculita, i-a oferit o nouă perspectivă asupra sănătății și simțurilor sale, explicând că nu și-a dat seama cu adevărat cât de esențiale sunt până când nu le-a pierdut.

„Nu apreciezi cu adevărat până când nu dispar, până când nu spui: ‘Nu știu dacă voi putea să mai văd vreodată, nu știu dacă voi mai putea auzi vreodată. Nu știu dacă voi mai putea merge vreodată’”, a adăugat el, conform Daily Mail.

mila12 jpg

În ciuda momentului dificil, actorul a reușit să nu își piardă optimismul și într-un an a reușit să căștige bătălia cu boala. Vasculita este o tulburare autoimună rară, care poate provoca inflamarea vaselor de sânge, ducând la limitarea fluxului sanguin. Există multe tipuri de vasculită, dar cele mai multe afectează cel puțin un organ.

Kutcher nu a precizat când au început exact problemele sale medicale, totuși, în timpul pandemiei, actorul a avut doar câteva postări pe Instagram din casa unde locuiește cu soția Mila Kunis, în timp ce se aflau în carantină cu copiii lor.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg