Ashton Kutcher, gol în emisiunea lui Ellen DeGeneres

11 septembrie, 2011
men first look jpeg

Actorul a găsit o metodă inedită de a-şi promova apariţia din această toamnă în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate“, apărând dezbrăcat în timpul show-ului televizat realizat de Ellen DeGeneres.

Actorul a găsit o metodă inedită de a-şi promova apariţia din această toamnă în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate“, apărând dezbrăcat în timpul show-ului televizat realizat de Ellen DeGeneres.

De când Charlie Sheen a părăsit „Doi bărbaţi şi jumătate“, producătorii serialului tot încearcă să găsească noi metode de sporire a audienţei care să asigure continuarea show-ului televizat. Un prim pas a fost să-l coopteze în distribuţie pe Ashton Kutcher, despre care se ştie că ar avea lipici la publicul feminin. Iar dacă tot au pus mâna pe o astfel de „captură“, producătorii s-au gândit să se folosească din plin de sex-appeal-ul actorului, aşa că au hotărât să treacă la o promovare agresivă a serialului, avându-i pe afiş pe cei trei protagonişti dezbrăcaţi.

image

Mai mult, deunăzi, Ashton Kutcher a găsit o metodă inedită de a-şi promova apariţia din această toamnă în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate“. El a apărut dezbrăcat la emisiunea lui Ellen DeGeneres, pentru a-şi demonstra dezinhibiţia şi masculinitatea şi pentru a le arăta tuturor scepticilor că da, este pregătit să-l înlocuiască cu brio pe Sheen.

Potrivit unei surse citate de agenţia WENN, Kutcher era îmbrăcat la început într-un halat de baie, iar când Ellen l-a întrebat dacă este pregătit pentru serial, Kutcher s-a dezbrăcat şi a zis:„Sunt gata!. „Ai văzut reclama pentru serial? Primeşte multă atenţie. Aşa că m-am gândit ca de acum încolo să fac totul dezbrăcat. Orice o fi“, a spus actorul, referindu-se la un promo în care el şi colegii săi de serial, Jon Cryer şi Angus T. Jones sunt acoperiţi în zona mediană de un afiş cu numele serialului.

Cât despre DeGeneres, despre care se ştie că preferă femeile, fiind chiar căsătorită cu frumoasa Portia DeRossi, aceasta părea totuşi impresionată de dotările fizice ale lui Kutcher.

Primul episod cu Kutcher din „Doi bărbaţi şi jumătate“ se va difuza în SUA pe 19 septembrie.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate