Ashton Kutcher, în locul lui Charlie Sheen în "Doi bărbaţi şi jumătate"

15 mai, 2011

Ashton Kutcher s-a alăturat distribuţiei serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", au anunţat reprezentanţii postului CBS, punând astfel capăt numeroaselor speculaţii care au circulat în ultimele luni după

Ashton Kutcher s-a alăturat distribuţiei serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", au anunţat reprezentanţii postului CBS, punând astfel capăt numeroaselor speculaţii care au circulat în ultimele luni după concedierea lui Charlie Sheen.

În comunicatul emis vineri de postul CBS nu se precizează rolul pe care îl va interpreta Ashton Kutcher în acest serial, dar se pare că acesta nu va fi un înlocuitor pentru personajul burlacului afemeiat interpretat de Charlie Sheen.

"Suntem atât de norocoşi să avem în familia noastră pe cineva atât de talentat, plin de veselie şi atât de remarcabil cum este Ashton Kutcher", a declarat Chuck Lorre, creatorul şi producătorul executiv al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

Charlie Sheen, care a fost concediat în luna martie după ce i-a insultat în mod public pe producătorii serialului, a prezis că serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" nu va mai avea acelaşi succes fără el în distribuţie."Kutcher este un drăguţ şi un strălucit actor de comedie. Dar, ia staţi puţin, şi eu sunt la fel!", a declarat Charlie Sheen pentru site-ul TMZ.com.

"Nu pot să îl înlocuiesc pe Charlie Sheen, însă voi lucra din greu pentru a-i distra copios pe oameni", a spus şi Kutcher.Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg