Asia Argento se apără după ce a fost acuzată că a agresat sexual un minor. Spune că ea a fost cea abuzată!

5 septembrie, 2018
Closing Ceremony & "The Man Who Killed Don Quixote" Red Carpet Arrivals   The 71st Annual Cannes Film Festival jpeg

Cunoscută ca fiind cea mai vocală actriţă care l-a acuzat de agresiune sexuală pe producătorul Harvey Weinstein, şi totodată cea de la care a pornit hashtagul #MeToo, Asia Argento este din nou în centrul unui scandal de hărţuire.

Asia Argento

De această dată, ea este cea acuzată că a abuzat sexual, în urmă cu cinci ani, un tânăr care la acea vreme avea doar 17 ani, astfel că era minor. Jimmy Bennett, cel care a făcut plângere împotriva Asiei Argento în urmă cu aproximativ două săptămâni, a făcut publice inclusiv câteva fotografii în care apare gol în pat alături de actriţă.

Deşi iniţial a negat vehement că ar fi făcut sex cu Jimmy, după apariţia fotografiilor Asia Argento şi-a schimbat complet discursul şi are o nouă strategie de apărare. Jurnaliştii de la TMZ au intrat în posesia declaraţiei pe care actriţa a dat-o la poliţie, iar cazul ar putea lua o turnură neaşteptată. Din câte se pare, ea le-a spus oamenilor legii că nu l-a agresat pe tânăr, ci ea a fost doar o victimă.

„Băiatul era foarte excitat şi a sărit pe mine. M-am blocat şi nu am ştiut cum să reacţionez. Am făcut sex cu el, dar m-am simţit foarte ciudat. Nu ştiam că este minor“, le-ar fi spus Asia Argento poliţiştilor. Ea a fost completată şi de avocatul ei, Mark Heller, care a afirmat că Jimmy Bennett făcuse o obsesie pentru actriţă încă de pe vremea când acesta avea 12 ani, astfel că tânărul a profitat din plin de momentele petrecute singur cu Asia.

Mai mult decât atât, avocatul Asiei Argento a adăugat că actriţa nu a depus în anul 2013 o plângere împotriva lui Jimmy Bennett, pentru că nu a simţit nevoie la acel moment să facă asta. În plus, Mark Heller a afirmat că Asia şi Jimmy nu au avut o relaţie sexuală, dar au avut o relaţie de prietenie la distanţă timp de mai mulţi ani.

Avocatul Asiei Argento a spus că nu actriţa este cea care l-a plătit pe Jimmy pentru a nu spune nimic despre partida de sex pe care au avut-o, ci iubitul ei, Anthony Bourdain, care nu voia ca partenera lui să fie implicată în alt scandal sexual pe lângă cel cu Harvey Weinstein. Mark Heller a adăugat că este ciudat faptul că tocmai Jimmy Bennett o acuză de agresiune sexuală pe Asia Argento, deoarece şi tânărul a fost acuzat în anul 2014 că a hărţuit o minoră, căreia i-a trimis fotografii nud.Recente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}