Asia Express, sezonul 3, începe pe 15 februarie, la Antena 1

27 ianuarie, 2020
9 alex velea si mario jpg jpeg

Cel mai aşteptat reality-show al momentului, Asia Express – Drumul Comorilor revine la Antena 1 sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.00.

Spre bucuria telespectatorilor, prima săptămână de difuzare va avea 4 ediţii, urmând ca după aceea să îţi păstreze zilele de difuzare deja cunoscute – duminică, luni şi marţi. Timp de aproape 2 luni, 9 perechi de vedete s-au aventurat pe drumurile din Filipine şi Taiwan în căutarea mareleui premiu de 30.000 de Euro şi, mai ales, în încercarea de a demonstra că pot fi învingătoare în cel mai dur reality show din România.

Regulile au fost deja bine cunoscute: 1 singur Euro pe zi, fără cazare, fără mâncare, fără transport. Condiţiile au fost grele, de la temperaturi de peste 35 la grade la frigul şi ploaia din munţi, drumuri întortocheate, misiuni complicate, panică, stres, foame, oboseală, dar la final cu toţii au fost convinşi că Asia Express este într-adevăr genul de experienţă care te marchează pe viaţă.

2 nico si alexandra jpg jpeg

Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Speak şi iubita lui, Ştefania, Nico şi fiica ei, Alexandra, Adda şi soţul ei, Cătălin, Ristei şi fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnăr, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express începând cu sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.00, pe Antena 1.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE