Asistentele confirmă că Michael Schumacher este conştient! Medicii sunt însă acuzaţi că fac experimente pe sportiv

4 octombrie, 2019
1 gettyimages 150998247 jpg jpeg

La începutul lunii septembrie, presa din întreaga lume anunţa că Michael Schumacher a fost transportat în mare secret la un spital din Paris, acolo unde a fost tratat de mai mulţi medici, printre care Philippe Menasché, doctoul său personal, şi profesorul Gerard Saillant.

Încă de la acea vreme, asistentele care s-au ocupat de Michael Schumacher au afirmat că aceasta este conştient, însă acum ies la iveală noi detalii despre starea sportivului şi despre tratamentul la care el este supus.

Unele publicaţii din Franţa afirmă că asistentele care au confirmat că marele campion de Formula 1 este conştient îi acuză acum pe medici că fac experimente pe Michael Schumacher. Mai exact, că i s-au făcut transfuzii cu celule stem pentru reducerea inflamaţiilor, printr-o procedură medicală experimentală.

„Nu fac miracole. Eu şi echipa mea nu facem experimente. Acesta este un termen groaznic, care nu se potriveşte cu o abordare medicală serioasă“, s-a apărat Philippe Menasché, doctoul personal al lui Michael Schumacher.Recente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya