Asta da, izolare! Topmodelul Helena Christensen (51), sexy într-o pădure pustie, în plină pandemie

25 martie, 2020
1 fotojet jpg jpeg

Practică şi ea distanţarea socială, ca oricare dintre noi, însă într-un mod inedit, la munte, unde nu-i ţipenie de om, iar topmodelul anilor ’90 se poate bucura din plin de natură şi aer proaspăt.

Helena îşi ţine la curent fanii de pe Instagram în ceea ce priveşte viaţa ei. Topmodelul danez şi-a arătat trupul desăvârşit în călătoria pe care a făcut-o în Upstate New York în plină pandemie.

6 1 jpg jpeg

Christensen şi-a petrecut ultimele zile în pădure cu fiul ei Mingus (20) şi prietena Camilla Staerk. Spre încântarea admiratorilor ei, Helena s-a pozat în costum de baie lângă un râu, etalându-şi formele de vis. La 51 de ani, unul dintre cele mai frumoase topmodele din lume în anii ’90 arată senzaţional!

Superba brunetă nu şi-a afişat numai trupul bine făcut în fotografiile postate, ci a ţinut şi să le arate prietenilor virtuali şi frumuseţile naturii. La un moment dat, a început chiar să ningă în pădurea în care s-a pozat vedeta, aşadar temperatura nu era tocmai ridicată şi plăcută în momentul evadării Helenei în natură.

11 asta jpg jpeg

În plină pandemie, fostul îngeraş Victoria's Secret a dezvăluit că încearcă să profite de momentele de izolare şi să lucreze la design-ul unor noi creaţii vestimentare pe care le realizează împreună cu prietena Camilla. Cele două prietene deţin un business vestimentar împreună.

“Dragi prieteni…”, şi-a început Helena mesajul pe Instagram. “Vă trimit dragostea mea şi gânduri bune din izolarea noastră de la munte din New York. Navigăm prin aceste momente ireale pentru noi toţi, dar cel puţin noi trăim aceste vremuri împreună. Voiam să vă spun cât de recunoscătoare sunt pentru familia mea, pentru prieteni şi echipa mea cu care lucrez şi partenerii de business. Natura reuşeşte de fiecare dată să mă inspire, să stârnească creativitatea mea şi ne gândim cu toţii cum să mergem mai departe şi cum să-i ajutăm pe cei din New York.”

#eOKsăStămAcasă

Foto - Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg