Asta da, izolare! Topmodelul Helena Christensen (51), sexy într-o pădure pustie, în plină pandemie

25 martie, 2020
1 fotojet jpg jpeg

Practică şi ea distanţarea socială, ca oricare dintre noi, însă într-un mod inedit, la munte, unde nu-i ţipenie de om, iar topmodelul anilor ’90 se poate bucura din plin de natură şi aer proaspăt.

Helena îşi ţine la curent fanii de pe Instagram în ceea ce priveşte viaţa ei. Topmodelul danez şi-a arătat trupul desăvârşit în călătoria pe care a făcut-o în Upstate New York în plină pandemie.

6 1 jpg jpeg

Christensen şi-a petrecut ultimele zile în pădure cu fiul ei Mingus (20) şi prietena Camilla Staerk. Spre încântarea admiratorilor ei, Helena s-a pozat în costum de baie lângă un râu, etalându-şi formele de vis. La 51 de ani, unul dintre cele mai frumoase topmodele din lume în anii ’90 arată senzaţional!

Superba brunetă nu şi-a afişat numai trupul bine făcut în fotografiile postate, ci a ţinut şi să le arate prietenilor virtuali şi frumuseţile naturii. La un moment dat, a început chiar să ningă în pădurea în care s-a pozat vedeta, aşadar temperatura nu era tocmai ridicată şi plăcută în momentul evadării Helenei în natură.

11 asta jpg jpeg

În plină pandemie, fostul îngeraş Victoria's Secret a dezvăluit că încearcă să profite de momentele de izolare şi să lucreze la design-ul unor noi creaţii vestimentare pe care le realizează împreună cu prietena Camilla. Cele două prietene deţin un business vestimentar împreună.

“Dragi prieteni…”, şi-a început Helena mesajul pe Instagram. “Vă trimit dragostea mea şi gânduri bune din izolarea noastră de la munte din New York. Navigăm prin aceste momente ireale pentru noi toţi, dar cel puţin noi trăim aceste vremuri împreună. Voiam să vă spun cât de recunoscătoare sunt pentru familia mea, pentru prieteni şi echipa mea cu care lucrez şi partenerii de business. Natura reuşeşte de fiecare dată să mă inspire, să stârnească creativitatea mea şi ne gândim cu toţii cum să mergem mai departe şi cum să-i ajutăm pe cei din New York.”

#eOKsăStămAcasă

Foto - InstagramRecente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}