Astăzi este ziua Loredanei Groza. Câţi ani împlineşte diva şi cum sărbătoreşte

10 iunie, 2021
1 190895105 301433801634029 8528878307206354852 n jpg jpeg

Sărbătoare mare în showbiz. Loredana Groza împlineşte astăzi 51 de ani, dar are energie mai ceva ca la 20. Diva adoră să fie activă, să cânte, să danseze şi să sfideze anii din buletin.

Deja artiştii din România au început să-i trimită mesaje şi story-uri de la mulţi ani pe contul său de Instagram. Mihai Morar a organizat chiar o mică petrecere la Radio Zu în cinstea Loredanei. Cântăreaţa cameleonică abordează orice stil muzical cu deschidere şi pasiune. Deşi a intrigat în urmă cu o lună fiindcă a colaborat cu manelişti cunoscuţi, Lori din Oneşti a explicat că muzica este limbajul iubirii indiferent ce acuze i se aduc. Le-a transmis fanilor un mesaj şi îşi continuă senină proiectele.

"Muzica este iubire! Muzica este #Fericire!

Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă... de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzica lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap...reuşind să scot din underground, în atenţia marelui public, artişti şi stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect.

Le mulţumesc fanilor mei şi tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină. Tzuki. Lori din Oneşti", a scris Loredana pe Facebook.

Cum se sărbătoreşte diva?

Loredana a plecat iarăşi din ţară, se sărbătoreşte la mii de kilometri distanţă. Miezul nopţii a prins-o în avion, a plecat fie pentru relaxare, fie pentru vreun proiect muzical, întrucât a fost foarte solicitată în ultimul timp la concerte în afara ţării, în destinaţii ca Dubai sau Statele Unite.

Artista este într-o formă de zile mari. Lori din Oneşti face mut sport şi este mereu atentă să arate impecabil. Ba mai mult, vedeta încinge internetul ori de câte ori postează fotografii pe reţelele de socializare. Fanii s-au obişnuit deja cu iposteazele incendiare ale Loredanei şi au doar cuvinte de laudă la adresa artistei.

Iar astăzi contul divei este inundat de mesajele de felicitare ale tuturor celor care o iubesc.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg