Atac dur la adresa lui Florin Dumitrescu

25 septembrie, 2014
media 141159059348631300 jpeg

Chef-ul de la „Hell’s Kitchen”, de la Antena 1, a fost criticat de fostul lui patron, care-l consideră un bucătar incompetent. Şi, supriză!, Patrizia Paglieri, de la „Masterchef”, l-ar fi dat şi ea afară de la restaurant.

Chef-ul de la „Hell’s Kitchen”, de la Antena 1, a fost criticat de fostul lui patron, care-l consideră un bucătar incompetent. Şi, supriză!, Patrizia Paglieri, de la „Masterchef”, l-ar fi dat şi ea afară de la restaurant.

Horia Constantinescu este unul dintre cei care au avut ocazia să colaboreze cu Florin Dumitrescu în cadrul restaurantului său, înainte ca acesta să ajungă Chef la o emisiune TV.

„Pletosul cu limbaj şi atitudine de caid, parcă Florin, a lucrat şi pe la noi, la Bonton, cu ani în urmă, ca bucătar era submediocru”, spune cel care i-a fost pe vremuri şef.

“Mă uit la emisiunea «Hell’s Kitchen» de la Antena 1 şi mă întreb: asta este selecţie de bucătari? Făcută de cine? Pletosul cu limbaj şi atitudine de caid (n.r. - tiran), parcă Florin, a lucrat şi pe la noi, cu ani în urmă, iar ca bucătar era submediocru. A lucrat şi în alte restaurante conduse de cunoscuţi de-ai noştri, acelaşi rezultat”, a postat ieri, pe Facebook, Horia Constantinescu, acţionar al clubului Bonton Palace şi cel care i-a fost şef lui Florin la început de carieră.

Contactat de Click!, afaceristul şi-a păstrat opinia, ba chiar ne-a detaliat cum a ajuns să-l dea afară pe chef Florin Dumitrescu după numai o lună de muncă. “În ultimii 10 ani, el a schimbat 30 de cârciumi. Eu l-am angajat ca ajutor de bucătar în urmă cu vreo 8 ani. L-am dat afară pentru că nu ştia bucătărie, nu are prea mari legături cu zona asta. Eu m-am întâlnit cu el pe stradă, avea plete. M-a întrebat dacă îl mai recunosc, fiindcă la mine în bucătărie nu a lucrat cu plete".

Citeşte mai multe declaraţii ale fostului patron al lui Florin Dumitrescu aici!

Horia Constantinescu a detaliat, la Kanal D, relaţia pe care a avut-o cu actualul jurat de la "Hell's Kitchen".

„Florin a recunoscut că a lucrat la noi. A fost grataragiu, e o diferenţă între asta şi chef. Ucenicia în bucătărie se face lângă un bucătar pe care îl alegi şi cu care ai chimie. El mereu s-a întors la cel care i-a fost mentor şi acesta confirmă ce spun eu. Tot el l-a pus să cureţe 50 de kg de melci într-o zi jumătate, a adormit pe scaune. Nu se curaţă aşa greu. Întorcea şi castane Florin“, a povestit Horia Constantinescu în emisiunea „WowBiz“.

image

„Eu nu m-am ocupat de angajarea oamenilor care sunt sub bucătarii şefi, ei fac asta, îşi caută ei oameni. Restaurantul nostru avea o terasă de 3.000 mp şi aveam nevoie de mulţi oameni. Meniul a fost mereu fără artificii, reţetarele au fost alese ca la carte, sunt internaţionale. Mi s-a semnalat că avem un bucătar alarmist, care îşi corectează foarte tare colegii. Am intrat în bucătărie într-o zi plină să urmăresc tot. L-am descoperit pe Florin, era mai tinerel. L-am rugat să îşi aleagă un fel de mâncare pe care el îl stăpâneşte cel mai bine să îl facă. A optat pentru o omletă cu legume. A luat o ceapă, pe care a tăiat-o nepotrivit, şi a făcut balmatucă, un fel de chiseliţă. Atunci s-au încheiat raporturile de muncă“, a mai povestit fostul patron al lui Chef Dumitrescu în platoul Kanal D.

image

„Florin nu are cunoştiinţe. Pentru el, şi un sandviş e complicat, cele de la micul dejun sau club. Nimic nu e la întâmplare în bucătărie, poate cafeaua cu lapte şi cartofii prăjiţi. Am aflat că a lucrat pentru Patrizia Paglieri (n.r. jurata actuală de la “Masterchef”), mama ei e o bucătăreasă bună şi mâncărurile sunt excepţionale. Ea l-a dat afară. Mai bine se orienta spre coafor, aspectul lui îl duce spre zona de stilist, nu de bucătar. Are părul prea lung. Majoritatea bucătarilor au un aspect îngrijit. Eu impuneam oamenilor mei să aiba plase, un fir de păr crează dezgust“, a mai spus el.

„Trebuie să facă multe economii să mă dea el în judecată pentru ce spun, totul e sustenabil. Plec cu el în excursie în speranţa că nu ma bate şi pe mine şi mergem la o şcoală recunoscută. Dacă cei de acolo îi dau o hârtie cu titlu de Chef, eu îmi fac mea culpa public. Unii oameni pot evolua, el nu are urechea muzicală a bucătăriei“, crede Constantinescu.

image

„Florin era guraliv, comenta mult ce să se facă. Era certăreţ, ridica vocea. Şeful de tură de atunci se bâlbăia, era problema lui emoţională. Oamenii îl protejau, dar intra într-o zonă de jenă. Din cauza lui Florin, Robert avea probleme şi de aia am verificat eu bucătăria. Eu am avut sute de bucătari, unii au făcut diferenţa. De la spălat legume, unii au ajuns să inventeze reţete pe care încă le avem în meniu", a mai dezvăluit acesta despre juratul de la „Hell’s Kitchen”.

Foto: Wowbiz, pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE