Atac la Prinţul Charles

13 noiembrie, 2012
rtr3a961 jpeg

Un neozeelandez antiregalist a vrut să arunce cu excremente de cal în cuplul regal, aflat zilele acestea într-o vizită oficială pe insulă, în cadrul celebrării jubileului de diamant al Reginei Elisabeta a II-a.

Un neozeelandez antiregalist a vrut să arunce cu excremente de cal în cuplul regal, aflat zilele acestea într-o vizită oficială pe insulă.

Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, Ducesă de Cornwall, se află în prezent în turneu în Asia-Pacific, în cadrul celebrării jubileului de diamant al reginei Elisabeta a II-a. Noua Zeelandă este ultima lor etapă, înaintea plecării lor, vineri.

image
image

Ieri, cu puţin timp înainte ca cei doi membri ai familiei regale britanice să meargă să se întâlnească cu mulţimea pe faleză, la Auckland, poliţiştii au arestat un protestatar în vârstă de 74 de ani, un cunoscut antiregalist, care se pregătea să boicoteze vizita cuplului princiar. După audiere, Sam Bracanov a declarat că a cumpărat excremente de cal, pe care le-a amestecat cu apă, având ca obiectiv să arunce amestecul în Charles.

„Aş fi făcut-o!“, a declarat el. Bărbatul a vrut astfel să protesteze faţă de poziţia privilegiată de moştenitor al tronului. „El nu este în această poziţie din cauza creierului, ci din cauza corpului. Ceea ce produce corpul cade în toaletă, l-aş fi atins, prin urmare, cu acel ceva care merge la toaletă“, a adăugat el.

Acum, deşi a fost eliberat pe cauţiune, a primit interdicţie să se apropie la mai puţin de 500 de metri de cuplul regal.

Aceasta nu este prima ispravă de acest fel a antiregalistului. În timpul unei precedente a prinţului Charles în Noua Zeelandă, în 1994, Bracanov a încercat să îl stropească cu deodorant, pentru a elimina „mirosul greu al regalităţii“, potrivit presei locale.

În 1988, el a aruncat cu o găleată de excremente într-o maşină care îl transporta pe regele Spaniei, Juan Carlos, potrivit Fairfax Media. El a fost declarat vinovat de tulburarea ordinii publice.

image

Foto: Reuters, Daily MailRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique