Atacurile lui Johnny Depp, dezvăluite în SMS-uri tulburătoare

2 iunie, 2016
amber heard 2a 435 jpg jpeg

Ziua şi dezvăluirea –aşa s-ar descrie cel mai bine acest divorţ teribil al celui mai hot cuplu hollywoodian. Un cuplu fierbinte, într-adevăr, căci de la iubire la ură a fost doar o petiţie de divorţ, intentată de Amber Heard (30), la pachet cu pretenţiile financiare de la soţul ei.

Ianuarie 2015 La gala Elysium, mult mai relaxaţi şi fericiţi pe red carpet

Refuzurile repetate ale avocaţilor lui Johnny de-a oferi sprijin financiar blondei, plus punerea la îndoială a intenţiilor “victimei” au convins-o pe aceasta să pluseze la tribunal cu dovezi şocante ale violenţei domestice, activă “pe perioada întregii relaţii”, spune ea – în timp ce poliţiştii care au sosit acasă la ei, în urma unui telefon la 911 privind un astfel de incident, spun că nu au găsit nicio urmă de asalt sau leziune sau sticlă spartă… în fine. Adevărul pare din ce în ce mai greu de descoperit...

Jocul de ping-pong a culminat ieri cu publicarea poveştii “culiselor unui mariaj toxic”, evident detaliat de tabăra lui Amber şi ilustrat cu fotografii făcute în decembrie, cu faţa lovită – deşi nu o să pice prea bine această mişcare, în tribunal. Iar astăzi suntem asaltaţi şi de o serie de mesaje text pe telefon între Amber Heard şi asistentul soţului său, un anume Stephen Deuters, din mai 2014.

Stephen: Cred că ţi-a dat mesaj. Îi pare foarte rău şi ştie că a greşit. Vrea să se facă bine de-acum. A fost foarte explicit în legătură cu asta. Cred că suntem într-un punct critic.

Amber: Da, dar nu ştiu cum pot fi în preajma lui, după ce mi-a făcut ieri.

Stephen: Vrea să te vadă atât de mult. E tulburat.

Amber: Uite, el crede că “nu merită asta”. Evident, n-are nicio idee despre ce mi-a făcut sau că mi-a făcut ceva. Dacă cineva ar fi sincer cu adevărat faţă de el şi i-ar spune ce grav a fost, ar fi şocat. (…) Şi cu siguranţă nu mi-ar spune în faţă că nu o merită. Sunt tristă că el nu e capabil să înţeleagă severitatea acţiunilor sale de ieri. Din nefericire pentru mine, îmi amintesc în detaliu tot ce s-a întâmplat.

Stephen: A fost consternat. Când i-am zis că te-a lovit cu piciorul, a plâns. A fost dezgustător şi o ştie. Nu eram cu el când ţi-a scris al doilea mesaj. Mi l-a citit şi i-am zis că e greşit. Apoi l-a trimis pe al treilea şi a stat şi a plâns din nou în pat. Are nevoie de tot ajutorul posibil. Îi pare foarte rău, aşa şi trebuie.

Amber: A făcut-o de atâtea ori înainte. Tokio, Londra (îţi aminteşti aia?!) şi mereu am rămas. Mereu cred că se va face mai bine… apoi la trei luni, sunt fix în aceeaşi poziţie.

Deşi nu se pomeneşte numele lui Johnny Depp şi nici nu se ştie dacă presupusul Stephen este asistentul acestuia, contextul este destul de sugestiv. Schimbul de SMS-uri a fost publicat în Entertainment Tonight de la o sursă necunoscută, care precizează că e vorba despre Amber şi Stephen Deuters din mai 2014, dar jurnaliştii publicaţiei online recunosc că nu au putut verifica dacă persoanele în cauză sunt cele precizate sau dacă mesajele au fost alterate şi editate – dar i-au contactat pe avocaţii lui Depp şi pe Deuters pentru mai multe informaţii.

Povestea expusă de tabăra lui Amber înainte de proces nu a fost o mişcare foarte isteaţă pentru eaRecente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg