Atât de mult îl dispreţuieşte pe Brad Pitt? Fiul cel mare al Angelinei a depus mărturie împotriva tatălui său şi vrea să renunţe la numele lui de familie

19 martie, 2021
5 gettyimages 450128737 jpg jpeg

Se spune că el a fost motivul divorţului dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt.

Maddox, fiul adoptat al actriţei, în vârstă de 19 ani, ar fi ajuns la un conflict atât de periculos cu actorul de 57 de ani, încât nu mai era posibilă convieţuirea. Ei bine, Maddox a depus, recent, şi mărturie împotriva tatălui său adoptiv în procesul de custodie pe care acesta îl are cu fosta lui soţie, Angelina. 

În mărturia sa de adult, Maddox nu l-a descris deloc flatant pe Brad Pitt, ba mai mult, a cerut să-şi înlăture oficial numele de familie Pitt, primit după ce a fost adoptat de actor. Apropiaţii tânărului susţin că mama sa nu îl sprijină în acest ultim demers. 

4 screenshot 2020 04 16 at 13 03 32 png png

"Nu foloseşte numele de familie Pitt pe documente care nu au caracter oficial, ci doar Jolie. Maddox vrea să renunţe şi legal la numele Pitt, un lucru pe care mama lui, Angelina, nu-l încurajează", susţine o sursă apropiată familiei. 

Altercaţia din anul 2016 dintre Maddox şi Brad Pitt a umplut paharul nemulţumirilor Angelinei, care a intentat divorţ, iar acum vrea să aducă în instanţă şi dovezi ale abuzului domestic. Evident că fiul ei cel mare este principalul ei aliat, iar mărturia lui a fost una care a adus dovezi în sprijinul acuzaţiilor mamei sale. 

Mai nou, curtea care judecă interminabilul proces de custodie a cerut permisiunea celor doi foşti soţi pentru a-i aduce în boxa martorilor pe cei tre copii bilogici ai acestora, Shiloh, Knox şi Vivienne. Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg