Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional! Ultimele fotografii cu regretatele vedete în viaţă

26 septembrie, 2017
Untitled collage (4) jpeg

Au plecat de lângă noi mai devreme decât ne-am fi aşteptat şi tot ce ne-a rămas de la aceste staruri sunt realizările lor profesionale de toată lauda, dar şi ultima fotografie făcută cu ele înainte de-a muri.

Amy Winehouse

image

A fost una dintre cele mai talentate cântăreţe care au existat vreodată, care n-a fost, însă, capabilă să-şi învingă dependenţa de alcool şi şi-a găsit prematur sfârşitul în urma unei supradoze. Ultima dată când a fost fotografiată, Amy mergea liniştită pe stradă, fără să prevestească cu nimic dispariţia ei iminentă. Părea sănătoasă, binedispusă şi cu întregul său viitor înainte. Din păcate, săptămâna care a urmat aveam să citim, prin presa internaţională, despre înmormântarea ei.

  Heath Ledger

image

Un actor care promitea să ia cu asalt Hollywood-ul şi mai mult decât reuşise s-o facă deja cu ultimele lui roluri. Însă vestea că a fost găsit fără răsuflare într-o cameră de hotel a uimit o lume întreagă. Când privim această imagine, ultima făcută cu Heath, nici nu ne putem închipui ce avea să urmeze.

Unii sunt de părere că ultimul său rol, The Jocker, l-a răscolit prea mult şi că actorul şi-a găsit sfârşitul din cauza unui zbucium interior pe care n-a mai reuşit să-l potolească. E clar că Ledger avea probleme încă dinainte de-a fi distribuit în The Dark Knight, altfel n-ar fi dispărut dintre noi la numai 28 de ani!

Brittany Murphy

image

Am fost nevoiţi să ne luăm “Adio!” mult prea devreme şi de la frumoasa actriţă, care a murit la numai 32 de ani. Dispariţia ei, în urma unei pneumonii diagnosticate de medicii legişti, ne-a şocat cu atât mai mult cu cât soţul ei, Simon Monjack, şi-a pierdut şi el viaţa la numai câteva săptămâni după înmormântarea ei. Ultima fotografie făcută cu Brittany nu prevesteşte deloc tragedia care urma să apară, ea părând sănătoasă şi voioasă pe covorul roşu, la ultimul eveniment la care a luat parte. Trist!

David Bowie

image

A fost unul dintre cei mai mari muzicieni ai tuturor timpurilor, de care ne este un dor crunt. Ne-a lăsat “moştenire” întreaga sa carieră întinsă pe mai mult de cinci decenii şi imaginea lui autentică, despre care se vorbeşte şi-n ziua de azi şi ne vom aminti pe veci cu drag şi admiraţie.

Din păcate, Bowie a fost răpus de cancer şi şi-a dat ultima suflare pe 10 ianuarie 2016. Dar, înainte de dispariţia sa, a reuşit să înregistreze un ultimul album şi nişte videoclipuri la fel de reuşite precum cele anterioare. Mai mult, a realizat şi un ultim pictorial, din care sunt extrase aceste două imagini cu marele şi regretatul artist.

 Michael Jackson

image

Nu mai e nevoie să spunem că este unul dintre cele mai mari staruri pop ale tuturor timpurilor, însă a fost şi un om cu o viaţă personală cel puţin surprinzătoare. Moartea sa a venit subit, în timp ce pregătea un nou şi impresionant turneu mondial, însă n-a uimit cu adevărat pe nimeni, având în vedere zvonurile care circulau, în ultimii săi ani, legat de starea sănătăţii lui parcă tot mai fragile. Fotografia de mai sus a fost făcută cu numai câteva zile înainte ca MJ să dispară dintre noi. That was it!

foto - preluare therichest.comRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg