Atunci & Acum. Uite cât s-a îngrăşat Robert Kardashian în ultimii ani!

17 decembrie, 2015
colaj main jpeg

Spre deosebire de surorile sale, Robert Kardashian nu este interesat să facă parte din showbizul american şi refuză să ia parte la orice activitate ce presupune camere de filmat. Unii spun că el este mai rezervat, alţii spun că este vorba de faptul că e frustat din cauza kilogramelor în plus.

Ce-i drept, în ultimii doi ani, Robert Kardashian s-a luptat cu greutatea sa, încercând să scape de toate acele kilograme pe care le-a căpătat dintr-odată. A ţinut diete, a făcut sport, dar cu toate acestea nu a reuşit să revină la greutatea pe care o avea în adolescenţă. Lucru care îi îngrijorează pe toţi membri familiei, temându-se pentru viaţa lui, având în vedere că în ultima vreme Rob refuză să comunice sau să ceară ajutorul cuiva.

Aşa arăta acum doi ani

Zilele acestea, surorile lui au postat imagini mai vechi cu fratele lor, şi şi-au arătat suportul faţă de drama lui. Khloe, cea care îl găzduieşte în acest moment pe Robert, a tras un semnal de alarmă, menţionând că e cazul ca Robert să ceară ajutorul. Iată cum arată acum, când cântăreşte cu 45 de kg mai mult.

Robert Kardashian