Atunci şi acum! Cântăreţe ale anilor 90 despre care probabil că aţi uitat

12 septembrie, 2017
crush jpeg

Anii 90 n-au fost marcaţi doar de dive precum Britney Spears sau Christina Aguilera, pe care toată lumea le ştie cum se prezintă şi azi. Au mai fost nişte voci bune ale unor artiste, ce n-au reuşit să se menţină pe scena muzicală. Drept urmare, au dispărut şi nimeni n-a mai ştiu nimic despre muzica sau viaţa lor. Noi vă invităm să ne aducem aminte de trei cântăreţe care ne-au încântat, în anii 90, cu trei piese destul de bune şi să le descoperim cum arată acum.

Jennifer Paige (44)

Numele ei probabil că nu-ţi spune nimic azi, dar americanca aceasta a avut în anul 1998 un hit care a stat mai multe săptămâni în topul U.S. Billboard. Este vorba despre piesa Crush, destul de difuzată de postul de muzică MTV şi de o cântăreaţă blondă şi drăguţă, care şi-a datorat succesul şi imaginii.

Astăzi, Jennifer a ajuns la 44 de ani şi continuă să cânte, dar nu cu foarte mare succes sau, cel puţin, nu unul care să se ridice la nivelul celui înregistrat de albumul ei de debut, Jennifer Paige.

Cu toate acestea, timpul a fost indulgent cu Jennifer, artista arătând, şi azi, la fel de bine ca în tinereţe.

Joan Osborne (55)

În 1995, această artistă americană era auzită peste tot, graţie hitului devenit, în timp, legendar: One of Us. O piesă pentru care a primit trei nominalizări la Premiile Grammy şi, din păcate, cam ăsta a fost apogeul carierei sale.

Joan continuă să cânte şi azi, fără să se mai bucure, însă, de expunere. Altfel, artista care s-a declarat bisexuală are o fiică de 13 ani şi trăieşte, astăzi, mai mult în anonimat.

Joan Osborne în prezent

Meredith Brooks (59)

Tot despre o cântăreaţă americană este vorba şi aici, şi anume Meredith Brooks, autoarea hitului Bitch, din 1997. Dacă faci parte din generaţia MTV, sigur îţi aduci aminte de această melodie datorită căreia Meredith a fost nominalizată la două premii Grammy.

În vârstă de 59 de ani, cântăreaţa şi chitarista americană a mai cântat până în anul 2007, însă plănuieşte să revină anul acesta, după o pauză de zece ani în care s-a dedicat campaniilor umanitare.

Meredith Brooks în prezent

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique