Atunci şi acum. Cât s-a schimbat Michael Keaton în ultimii ani?

16 ianuarie, 2017
Museum of the Moving Image Salute to Ron Howard   New York jpeg

Este unul dintre cei mai cunoscuţi şi de succes actori de la Hollywood graţie rolurilor din peliculele ”Batman”, ”Live from Baghdad”, ”Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance), ”Spotlight”, ”The Founder”, ”Night Shift”, etc.

Michael Keaton, în 2005.

La cei 65 de ani, Michael Keaton se poate lăuda cu o carieră cinematografică de peste 35 de ani, timp în care a strâns 37 de nominalizări la unele dintre cele mai prestigioase premii, printre care şi o nominalizare la premiile Oscar, şi alte 64 de câştiguri, printre care şi un Glob de Aur, câştigat în 2015 pentru impecabila prestaţie din ”Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)”.

Este, aşadar, una dintre cele mai cunoscute figuri de la Hollywood, faima câştigându-şi-o încă din primii ani de activitate. Ei bine, tocmai la asta ne gândeam şi noi zilele acestea – la cum arăta Michael Keaton în primii ani de carieră şi cum s-a schimbat actorul în anii ce-au urmat.

image

Culmea e că noi am găsit o fotografie cu celebrul actor, ce datează din 1987, adică din urmă cu 30 de ani. Şi trebuie să recunoaştem că am fost surprinşi să vedem că actorul nu s-a schimbat chiar deloc de atunci.

Nu ştim dacă la mijloc e vorba de intervenţia vreunui medic estetician, dar e clar că actorul arată la 65 de ani la fel de bine cum arăta şi la 35. Voi ce spuneţi? Şi-a făcut vreo operaţie estetică sau se bucură de gene bune?Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg