Atunci şi acum: cine e adolescenta cu aparat dentar, acum supermodel?

27 martie, 2015
2704fbc000000578 0 image a 145 1427401061914 jpeg

Rochii croite acasă şi aparate dentare!” – aşa şi-a descris vedeta poza din copilărie, postată pe Twitter. În adolescenţă, nicio femeie oricât de frumoasă nu scapă de etapele mai puţin plăcute ale creşterii.

“Rochii croite acasă şi aparate dentare!” – aşa şi-a descris vedeta poza din copilărie, postată pe Twitter. În adolescenţă, nicio femeie oricât de frumoasă nu scapă de etapele mai puţin plăcute ale creşterii.

image

În cazul de faţă, avem un supermodel ajuns la 49 de ani care a trecut şi ea prin perioada rochiilor croite de mama, asortate cu cele ale membrilor familiei, şi prin perioada purtatului de aparat dentar.

image

Cindy Crawford şi-a tratat fanii cu o fotografie foarte veche – alături de surorile ei, Danielle şi Chris, în rochie roşie, care pare că nici nu aduce cu chipul ei de acum. De asemenea, acum doi ani, Cindy a mai postat o poză din tinereţe, tot cu aparatul dentar, dar pe când era deja model în devenire, pe atunci pozând pentru Pepsi.

În prezent, Cindy este soţia lui Rande Gerber, bărbat cu care s-a căsătorit în 1998, şi alături de care are doi copii: fiul Presley Walker (născut în 1999) şi fetiţa Kaia Gerber (născută în 2011). Şi deşi se bucură de statutul de mamă full time, Cindy nu ratează ocazia să se implice în diferite campanii umanitare, ori să fie activă în proiecte care vizează frumuseţea femeilor indiferent de vârstă.Recente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg