Atunci şi acum! Cum arată la 51 de ani Richard Marx?

10 octombrie, 2014
marx ppn 082414 1 jpeg

Toţi ne-am îndrăgostit pe versurile sensibile ale baladelor lui. Vorbim de hituri precum Right Here Waiting, Now and Forever sau Hazard. Şi mai vorbim de cântăreţul american Richard Marx, care nu doar că a scris şi cântat piese devenite

Toţi ne-am îndrăgostit pe versurile sensibile ale baladelor lui. Vorbim de hituri precum Right Here Waiting, Now and Forever sau Hazard. Şi mai vorbim de cântăreţul american Richard Marx, care nu doar că a scris şi cântat piese devenite între timp evergreen-uri, ci a fost şi unul dintre cele mai atrăgătoare staruri pop ale anilor ‘90.

Ei bine, vă vine să credeţi sau nu, dar sensibilul cântăreţ a ajuns astăzi la vârsta de 51 de ani, ani pe care-i poartă foarte frumos, fiind un bărbat la fel de atrăgător ca în tinereţe. Şi tot ca-n tinereţe, Richard Marx nu s-a despărţit de muzică, lansând anul acesta al unsprezecelea album al său de studio, Beautiful Goodbye.

Tot anul acesta, cântăreţul îmbrăţişează, după 25 de ani de mariaj cu actriţa Cynthia Rhodes, statutul de divorţat. Dar Richard se poate declara, însă, mulţumit de viaţa sa personală, artistul fiind tatăl a trei băieţi. La fel de frumoşi ca el, desigur.

image
image


Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg