Atunci şi acum. Cum s-au transformat cele mai frumoase femei ale anilor '70

21 februarie, 2018
Cele mai frumoase femei ale anilor 70 jpeg

Au devenit faimoase datorită talentului lor, dar şi imaginea şi-a spus cuvântul în acest sens pentru că ele erau unele dintre cele mai frumoase femei ale anilor '70. Făceau ravagii de fiecare dată când apăreau în public, pe covorul roşu, în şedinţă foto sau de ce nu, în filme sau pe scenă, iar trăsăturile lor deosebite le-au adus faima. Anii '70-'80 au venit la pachet cu o mulţime de vedete feminine, femei puternice care au rezistat în showbiz de-a lungul timpului.

Iată care era etalon de frumuseţe al anilor 1970 şi cum s-au transformat divele de-a lungul anilor!

Dolly Parton

Atunci

Extravaganta blondă era o femeie superbă în tinereţe. Este una dintre cele mai cunoscut cântăreţe de muzică country din istorie şi nu doar vocea a ajutat-o, ci şi înfăţişarea.  A obţinut o mulţime de premii în industria muzicală şi a avut 25 de melodii care au ajuns numărul 1 în topurile muzicale, un record pentru o femeie. Dacă acum, la 72 de ani, pare că a exagerat cu operaţiile estetice, în tinereţe era superbă fără ajustări.

Acum

Julie Andrews

Atunci

Andrews a devenit una dintre cele mai respectate actriţe din lume după ce a jucat în pielea unor personaje care au făcut furori în filme precum "Sound of Music" şi "Mary Poppins". Legendara actriţă britanică era de o frumuseţe năucitoare şi şi-a păstrat farmecul în ciuda trecerii anilor.

Acum

Charlene Tilton

Atunci

Tilton şi-a făcut debutul în forţă în pielea personajului Lucy Ewing, fetiţa sălbatică din serialul de succes "Dallas". În afară faptului că a încercat cu muzica pop în anii 80 şi că a pozat pentru Playboy, Tilton a stat departe de lumina reflectoarelor.

Acum

Barbara Eden

Atunci

Eden a intrat în casele şi inimile a milioane de oameni datorită personajului său din"I Dream of Jeannie", serialul de comedie al anilor ’60. Cu fiecare apariţie îi cucerea pe fani în costumul său faimos de duh. Iată că actriţa şi-a păstrat farmecul şi acum, la 86 de ani.

Acum

Victoria Principal

Atunci

Cel mai important rol al Victoriei a fost în pielea personajului Pamela Ewing din seria TV 'Dallas', în care a jucat peste un deceniu. După ce a terminat cu serialul, Principal (68), şi-a lansat propria linie de cosmetice, precum şi o companie de producţie.

Acum

Tina Louise

Atunci

Louise şi-a făcut debutul în drama "Little Acre" în 1958, rol pentru care a câştigat Globul de Aur şi pe atunci era una dintre cele mai frumoase femei ale vremii. Ajunsă la 84 de ani, arată foarte bine, dar şi operaţiile estetice îşi spun cuvântul în acest sens.

Acum

Diana Rigg

Atunci

Actriţa de origine britanică a devenit pentru prima oară cunoscută publicului larg în pielea personajului Emma Peel din seria "The Avengers", în anii '60. Dacă atunci era o femeie fatală, acum, la vârsta de 79 de ani, putem spune că nu mai seamănă deloc cu cea din tinereţe, semn că anii şi-au spus cuvântul şi amprenta pe chipul ei.

Acum

Raquel Welch

Atunci

Fermecătoarea actriţă era un etalon de frumuseţe atunci când s-a lansat în showbiz, devenită un sex-simbol al anilor 70 datorită rolului său din filmul ŢOne Million Years B.C. (1966)Ţ. În 1995, Welch a fost aleasă de revista Empire ca fiind una dintre "cele mai sexy vedete din istoria filmului". Playboy a clasat-o pe locul 3 pe lista "Celoe mai sexy staruri ale secolului al XX-lea", iar în 2011, Men's Health a clasat-o pe locul 2 în lista "Celor mai tari femei din toate timpurile". În ciuda chipului transformat de operaţiile estetice, acum, ajunsă la 77 de ani, Raquel Welch surprinde prin vitalitatea şi prospeţimea apariţiilor sale de pe covorul roşu.

Acum

Jacqueline Bisset

Atunci

Şi-a câştigat un renume în lumea filmului datorită frumuseţii sale, iar mai apoi şi-a demonstrat talentul şi faptul că nu este doar o fată frumoasă, ci şi deşteaptă, în filme precum "The Sweetest Ride", "Murder on Orient Express" şi "The Detective". Poate că mulţi nu ştiu, dar ea este naşa Angelinei Jolie.

Acum

Olivia Newton John

Atunci

Era cântăreaţă de renume internaţional cunoscută pentru piesele sale care au dominat topurile muzicale din anii 1971, iar Olivia Newton John a devenit  apoi o stea în lumea filmului, cunoscută pentru roluri memorabile precum Sandy Olsson în filmul "Grease". Desigur, şi frumuseţea naturală a contat în această evoluţie şi, ajunsă la 69 de ani, încă face furori pe covorul roşu la evenimente.

Acum

Goldie Hawn

Atunci

Hawn a fost o revelaţie a Hollywood-ului, de la apariţia ei în serialul "Rowan & Martin's Laugh-In" de la sfârşitul anilor '60 / începutul anilor '70. A câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru filmul "Cactus Flower", dar nu doar talentul i-a fost de ajutor, ci şi frumuseţea şi trăsăturile neobişnuite. Ochii ei mari şi zâmbetul larg au făcut furori în rândul bărbaţilor, iar Goldie încă este o femeie sexy chiar şi la 72 de ani, dovadă stau fotografiile cu ea de pe covorul roşu.

Acum

Foto: Arhiva OK!, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg