Atunci şi acum: Richard Gere şi Julia Roberts, 25 de ani de la “Pretty Woman”!

24 martie, 2015
fotorcreated 10 jpeg

Vorbim de seducătorul Richard Gere şi de frumuşica Americii, care, în ciuda celor 25 de ani trecuţi de la filmările clasicului film celebru, sunt la fel de carismatici, de simpatici şi de apreciaţi ca în tinereţe. Ei au sărbătorit aniversarea filmului într-un mod distractiv şi nostalgic deopotrivă

“Pretty Woman “ împlineşte un sfert de secol şi asta merită sărbătorit. E genul de film clasic pe care-l poţi revedea şi la 10, şi la 20, şi la 30 de ani după premieră şi, mai ales, filmul care i-a consacrat pe cei doi mari actori drept cuplul acela perfect de pe marile ecrane, cu drame şi romantism, fix pe gustul publicului consumator de poveşti de iubire.

Vorbim de seducătorul Richard Gere şi de frumuşica Americii, Julia Roberts, care, în ciuda celor 25 de ani trecuţi de la filmările clasicului film celebru, sunt la fel de carismatici, de simpatici şi de apreciaţi ca în tinereţe. Totuşi, el a ajuns la 65 de ani, iar actriţa, la 47, însă nici că şi-au pierdut “savoarea”.

image

La emisiunea “Today” de pe NBC, cuplul din “Pretty Woman” (1990) şi-a făcut apariţia spre deliciul spectatorilor, arătând la fel de frumoşi ca atunci – dacă facem abstracţie de cele câteva riduri şi părul cărunt al lui Richard, amândoi îmbătrânesc foarte frumos.

image

Julia şi Richard au sărbătorit 25 de ani de la filmarea peliculei romantice într-un mod distractiv şi nostalgic deopotrivă, gzda emisiunii aducându-le walkman-uri ce-amintesc de anii ’90, precum melodia “Kiss” a lui Prince, cântată şi în timpul unei scene din film de roşcată! Iar momentele în care s-au reîntâlnit au fost pline de emoţie, zâmbete, ochi înlăcrimaţi de bucurie şi clasicul sărut pe buze între Julia şi Richard.

image

Dar cireaşa de pe tort, ca să fie aniversarea “Pretty Woman” una ca la carte, au fost invitaţii surpriză: colegii din film, Hector Elizondo, Laura San Giacomo şi regizorul filmului, Garry Marshall.

image

Julia are trei copii şi încă este o actriţă foarte căutată, recent filmând cu Nicole Kidman şi Chiwetel Ejiofor pentru o dramă, în timp ce fostul soţ al lui Cindy Crawford este un activist reputat, un practicant al budismului tibetan şi continuă să joace, fiind foarte apreciat de critici pentru prestaţiile sale actoriceşti. Până acum, toate bune şi frumoase pentru amândoi!

image
image

FOTO NBC, GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia