Au ajuns în pat, pur şi simplu, ca în zilele bune! Carrie şi Big, continuarea incendiară a poveştii de dragoste, după 20 de ani

13 august, 2021
1 carrie si big jpg jpeg

Pur şi simplu se numeşte continuarea ”Totul despre sex”. ”Just like that” continuă poveştile de iubire, de prietenie, de viaţă începute în tinereţea actorilor şi actualizate la vârsta lor de acum.

Însă unele obiceiuri rămân neschimbate. Fanii serialului sunt obişnuiţi cu protagoniştii Big şi Carrie să ajungă în pat sau să jongleze între episoade de iubire şi de indiferenţă. Iată că nu se potolesc nici la maturitate. Chris Noth, celebrul interpret al personajului Mr. Big, a postat pe contul său de socializare o fotografie cu el şi Sarah Jessica Parker în pat, între aşternuturi şi a explicat: ”Ca în vremurile bune. Pur şi simplu.”

Este o mişcare de marketing genială, care îi ţine în suspans pe fanii cuplului, ajunşi şi ei la maturitate. În secţiunea de comentarii, la poză, a glumit şi Sarah: ”Probabil că au adormit. Din nou!”, a scris interpreta lui Carrie.

Interesant de văzut dacă acum Big o va mai alinta ”Puştoaico”, aşa cum făcea în ”Totul despre sex”. Chris Noth are acum 66 de ani, iar SJP 56. Celebrul serial care s-a terminat în 2004 va fi continuat acum de o mini-serie care va conţine zece episoade de câte jumătate de oră. Proiectul, care va fi difuzat de HBO Max, le va avea în centru pe Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, însă Kim Cattrall, interpreta personajului Samantha Jones nu va face parte din peliculă.

Marea absentă a serialului HBO Max este actriţa Kim Cattrall, care o interpreta pe cea mai lipsită de prejudecăţi dintre cele patru prietene, Samantha.

Însă chiar şi aşa, Carrie, Miranda şi Charlotte îşi vor continua dilemele urbane zilnice, însă cu o altă perspectivă: de femei mature.

Mr. Big nu este singurul iubit al lui Carrie care continuă povestea. Va apărea şi Aidan, bărbatul cu care a fost la un pas de căsătorie. Aşadar, şi John Corbett pregăteşte surprize, la rândul său.

Foto: Instagram şi ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi