Au ajuns în pat, pur şi simplu, ca în zilele bune! Carrie şi Big, continuarea incendiară a poveştii de dragoste, după 20 de ani

13 august, 2021
1 carrie si big jpg jpeg

Pur şi simplu se numeşte continuarea ”Totul despre sex”. ”Just like that” continuă poveştile de iubire, de prietenie, de viaţă începute în tinereţea actorilor şi actualizate la vârsta lor de acum.

Însă unele obiceiuri rămân neschimbate. Fanii serialului sunt obişnuiţi cu protagoniştii Big şi Carrie să ajungă în pat sau să jongleze între episoade de iubire şi de indiferenţă. Iată că nu se potolesc nici la maturitate. Chris Noth, celebrul interpret al personajului Mr. Big, a postat pe contul său de socializare o fotografie cu el şi Sarah Jessica Parker în pat, între aşternuturi şi a explicat: ”Ca în vremurile bune. Pur şi simplu.”

Este o mişcare de marketing genială, care îi ţine în suspans pe fanii cuplului, ajunşi şi ei la maturitate. În secţiunea de comentarii, la poză, a glumit şi Sarah: ”Probabil că au adormit. Din nou!”, a scris interpreta lui Carrie.

Interesant de văzut dacă acum Big o va mai alinta ”Puştoaico”, aşa cum făcea în ”Totul despre sex”. Chris Noth are acum 66 de ani, iar SJP 56. Celebrul serial care s-a terminat în 2004 va fi continuat acum de o mini-serie care va conţine zece episoade de câte jumătate de oră. Proiectul, care va fi difuzat de HBO Max, le va avea în centru pe Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, însă Kim Cattrall, interpreta personajului Samantha Jones nu va face parte din peliculă.

Marea absentă a serialului HBO Max este actriţa Kim Cattrall, care o interpreta pe cea mai lipsită de prejudecăţi dintre cele patru prietene, Samantha.

Însă chiar şi aşa, Carrie, Miranda şi Charlotte îşi vor continua dilemele urbane zilnice, însă cu o altă perspectivă: de femei mature.

Mr. Big nu este singurul iubit al lui Carrie care continuă povestea. Va apărea şi Aidan, bărbatul cu care a fost la un pas de căsătorie. Aşadar, şi John Corbett pregăteşte surprize, la rândul său.

Foto: Instagram şi ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Barack Obama si Michelle Obama jpg
Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg