Au apărut imaginile din camera de hotel în care a murit Bob Saget. Este uimitor ce s-a descoperit

23 martie, 2022
1 profimedia 0663061379 jpg jpeg

Autorităţile au făcut publice imaginile cu camera de hotel în care Bob Saget, în ciuda opoziţiei celor trei fiice pe care actorul le avea cu Kelly Rizzo.

Saget, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit mort într-o cameră a hotelului Ritz-Carlton din Orlando, Florida.

După cum se vede, camera arăta impecabil, totul era în ordine, patul aproape neatins, iar telefonul mobil, iPad-ul, ochelarii, căştile şi două sticle de apă poziţionate pe noptieră din apropiere.

Anchetatorii au fotografiat semnul de ”Nu deranjaţi!” pe jos, produse de igienă pe noptieră, prosoapele pe jos în baie, iar la gunoi aruncase o mască de protecţie şi câteva ambalaje. Se mai văd un bilet de revendicare a maşinii la valet şi cheile de la maşina sa închiriată. În raportul oficial al anchetei, există şi o fotografie de pe camerele de înregistrare, despre care se crede că ar fi ultima imagine cu actorul în viaţă.

Aceste documente au fost făcute publice de anchetatori după ce fiicelor şi soţiei actorului li s-a aprobat cererea de a nu face publice toate materialele legate de moartea lui Saget. Actorul a fost găsit mort în camera de hotel la o zi după un spectacol în Jacksonville, iar oficialii a confirmat că moartea sa a rezultat ca urmare a unei traume majore la cap, iar lovitura s-a produs natural, nu provocată de vreun consum de substanţe toxice. Actorul de comedie a suferit fracturi majore la cap şi a murit în urma unei sângerări cerebrale. Anchetatorii au crezut iniţial că actorul s-a lovit cu ceafa de tăblia patului, în ciuda faptului că legiştii au spus că rănile sale erau atât de grave încât ar fi putut rezulta din lovirea cu o bâtă de baseball. Ipoteza rămâne că s-a lovit cu capul de marmura din baie.

Pe 15 februarie, familia a deschis proces împotriva şerifului John Mina, pentru a împiedica dezvăluirea publică a documentelor legate de moartea lui Saget, motivând că vor fi tulburătoare pentru public.

Cererea familiei a fost aprobată, potrivit avocatului familiei, Brian Bieber. „Întreaga familie Saget este recunoscătoare că judecătorul le-a dat curs cererii de interdicţie pentru a-i păstra demnitatea lui Bob, precum şi drepturile la confidenţialitate, mai ales după ce a suferit această pierdere neaşteptată şi tragică”, a spus Bieber despre hotărâre într-o declaraţie obţinută de PEOPLE. „Suntem încântaţi că această problemă a fost rezolvată, iar procesul de vindecare după această suferinţă poate continua. Mulţumim pentru toate gândurile bune.”Recente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg