Au dat anunţ în ziar! Joshua Sasse şi Kylie Minogue se căsătoresc!

22 februarie, 2016
kylie minogue jpg jpeg

Dacă săptămâna trecută doar se zvonea că cei doi actori s-au logodit, acum este o certitudine. Kylie Minogue şi mai tânărul său iubit s-au logodit şi se pregătesc de nuntă.

În urmă cu câteva zile, Kylie Minogue a fost prezentă la un eveniment muzical în Londra pentru a înmâna un premiu. Paparazzi au reuşit atunci să surprindă cadre inedite cu un inel de pe degetul cântăreţei, ce părea a fi de logodnă. Ei bine, bănuielile s-au adeverit, după ce cei doi au decis să facă din logodna lor un anunţ oficial, publicând această informaţie în secţiune de matrimoniale a publicaţiei ”Saturday`s Daily Telegraph”.

Apariţia de săptămâna trecută, care a dat de bănuit

Se pare că decizia de a face acest anunţ public prin intermediul publicaţiei se datorează faptului că familia lui Joshua este acţionar la The Telegraph. Străbunicul pe nume William Berry a cumpărat mai multe ziare în 1927, printre care şi ”The Sunday Times” şi ”Saturday`s Daily Telegraph”.

Prima lor apariţie oficial, în calitate de cuplu, pe covorul roşu

Revenind la Kylie şi Joshua amintim că cei doi sunt împreună din luna septembrie, anul trecut, deşi romanţa şi-au confirmat-o în luna noiembrie. ”Sunt în al nouălea mereu când sunt lângă Joshua, iubitul meu”, declara actriţa de 47 de ani pentru DailyMail.co.uk pe atunci.

2015. Prima fotografie surprinsă cu cei doi

Vorbind despre cei 19 ani care-i despart ca vârstă, cântăreaţa a declarat: ”Chiar dacă pe hârtie lucrurile nu par perfecte, noi arătam bine împreună.”

Kylie şi Joshua s-au întâlnit pe platoul de filmare al serialului ”Galavant”.

Vezi aici mai multe poze cu inelul.

sursa foto: wenn / arhivă