Au dat jos kilograme şi au luat ani! Vedete care au slăbit şi par îmbătrânite

24 iunie, 2016
denise jpeg

Uneori, se întâmplă ca rezultatul atâtor eforturi de-a slăbi şi a arăta mai bine să nu fie chiar cel dorit. Preţul kilogramelor în minus poate fi numărul de ani în plus de pe chip, căci procesul de slăbit poate lăsa urme adânci, dacă nu este urmărit cu atenţie.

Mulţi fani sunt de cele mai multe ori şocaţi de transformările nefaste ale vedetelor preferate, căci în loc să arate mai suple şi mai tinere, apar la lumină trupuri scheletice şi feţe obosite şi lipsite de vlagă. Nu întotdeauna se întâmplă astfel şi nu întotdeauna efectele sunt atât de urâte ori dizgraţioase.

Şi experţii spun că e aproape imposibil să eviţi imaginea îmbătrânită sau cel puţin ştearsă, vlăguită de luminozitate şi tinereţe, când slăbeşti prea brusc sau prea mult. “Există un schimb între faţă şi siluetă” a spus nutriţionista Claudia Norris pentru Daily Mail. “Dacă pierzi prea mult în greutate, rişti să arăţi trasă la faţă şi mai bătrână. Văd mai ales doamne între 40-60 de ani, cliente care aspiră la greutatea pe care o aveau în adolescenţă”.

Ducesa, înainte să fie mamă şi soţie

Ducesa de Cambridge

Trăsăturile feţei sale sunt mult mai ascuţite şi mai zvelte, faţă de acum câţiva ani, când figura plinuţă o făcea să radieze şi să emane voioşie. În ultimiiani, Kate a slăbit considerabil şi, chiar dacă silueta ei este lăudabilă şi de admirat, chipul ei pare să îmbătrânească mai mult decât ar trebui, ea având doar 34 de ani.

Ducesa pare îmbătrânită de când şi-a pierdut obrajii rotunjori

Marion Bartoli

Marion, în prezent

Chiar o fostă campioană la Wimbledon, franţuzoaica Marion Bartoli, a apărut zilele trecute cu o expresie bolnăvicioasă şi o siluetă sfrijită, stârnind îngrijorare printre fani. Ce-i drept, tenismana de 31 de ani arată bătrânicios acum, faţă de cum arăta acum doi ani, spre exemplu. Kilogramele s-au topit datorită unei diete strice fără zaharuri, lactate, gluten şi sare.

Marion, acum trei ani şi în prezent

Denise Richards

Fostul sex-simbol era iubită pentru formele sale voluptuoase, pentru trupul de zeiţă. Acum, însă, actriţa pare vlăguită, ştearsă la faţă, iar ridurile au luat amploare prea mare pentru cei 45 de ani împliniţi. Pielea pare lipsită de hidratare şi zbârcită pe alocuri – efecte care apar şi din cauza prea multor antrenamente la sală care obosesc corpul şi te privează de apă şi minerale.

Denise Richards, diferenţă de 16 ani

Nicole Richie

Şi starleta a trecut prin mai multe faze: era corpolentă, apoi a slăbit, apoi a revenit, apoi iar a slăbit. Când era, bineînţeles, mai mică, formele rotunjoare şi pielea mai cărnoasă emanau sănătate, dar în ultima vreme, unii s-au întrebat cât va mai slăbi blondina, căci silueta sa (umerii, braţele) a ajuns destul de osoasă. Cu toate că nu pare mult îmbătrânită, trăsăturile feţei sale trădează efectele slăbitului în repetate rânduri.

Nicole Richie, pe când era mai corpolentă, şi acum.

Nicole Kidman

Aici este de discutat, dar este cert că alura tot mai fragilă a corpului actriţei e “compensată” de un chip îmbătrânit, atins de semnele vremii şi de lipsa formelor de-altădată. Dacă starul de 49 de ani este cât se poate de fit, nu se poate spune asta şi despre pielea feţei sale lipsite de elasticitate.

Nicole Kidman, spun fanii, pare mult mai îmbătrânită de când a slăbit

FOTO GETTY, HEPTA, WENNRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya