Au devenit părinţi în 2014!

26 decembrie, 2014

2014 a fost un an fructuos în materie de bebeluşi faimoşi. Vezi cine sunt celebrităţile care au trăit minunea maternităţii, dar şi pe cea a paternităţii Christina Aguilera & Matthew Rutler

2014 a fost un an fructuos în materie de bebeluşi faimoşi. Vezi cine sunt celebrităţile care au trăit minunea maternităţii, dar şi pe cea a paternităţii

Christina Aguilera & Matthew Rutler

La 33 de ani, Christina este o femeie împlinită. A mai primit o şansă la fericire alături de Matthew Rutler, cel cu care s-a logodit de Sfântul Valentin, şi-a devenit şi a doua oară mamă, de data aceasta a unei fetiţe. Pe 16 august, cei doi au primit-o cu entuziasm pe micuţa Summer Rain, concepută sau venită pe lume într-o zi ploioasă de vară. Altfel nu ne explicăm numele… O sursă apropiată divei blonde îl explică altfel: „Christina a fost dintotdeauna o persoană expresivă şi boemă, inspirată de natură.“ Vedeta mai are un fiu de şase ani, pe Max, provenit din căsătoria cu Jordan Bratman, de care s-a despărţit în 2011. Şi cum toate lucrurile frumoase se încheie cu o nuntă, Christina se pregăteşte de a ei, zvonindu-se că evenimentul va avea loc chiar de Crăciun.

Scarlett Johansson & Romain Dauriac

Actriţa i-a luat-o înainte fostului ei soţ, Ryan Reynolds, viitor tătic şi el, şi i-a urat „Bun venit!“ pe lume unei fetiţe, Rose Dorothy, pe 4 septembrie. O fetiţă cu sânge francez, căci tată îi este Romain Dauriac, patronul unei firme de publicitate din Paris. De remarcat viteza cu care şi-a reintrat actriţa de 30 de ani în formă, aceasta afişând la doar o lună de la naştere o siluetă de invidiat. Şi-ar mai fi o veste bună pe care niciunul dintre cei doi n-a comentat-o măcar, darmite s-o confirme, căsătoria, însă verighetele de pe degetele lor au vorbit de la sine. Ei bine, conform surselor, ceremonia ar fi avut loc la o lună după naşterea fiicei lor, pe 1 octombrie, în Philipsburg, Montana.

Eva Mendes & Ryan Gosling

Ei sunt părinţii noştri preferaţi. Când toată lumea îi dădea despărţiţi, a venit şi vestea cea mare: pe 12 septembrie, actriţa de 40 de ani o aduce pe lume pe fiica lui Ryan,Esmeralda Amada. Am mai vorbit despre cazul lor şi despre secretomania incredibilă care a înconjurat această naştere. La sfârşitul lunii noiembrie, Eva a acceptat să dezvăluie mai multe despre fericitul eveniment, printre care şi motivul pentru care au ales acest nume pentru fata lor. „Ryan şi cu mine iubim personajul Esmeralda din nuvela lui Victor Hugo, «Cocoşatul de la Notre-Dame», şi ni se pare un nume frumos. Iar Amada a fost numele bunicii mele şi înseamnă «iubit» în limba spaniolă“. Încă aşteptăm primele poze cu Esmeralda…

Mila Kunis & Ashton Kutcher

„Mila şi cu mine ne bucurăm să-i spunem «Bine ai venit» pe lume fetiţei noastre, WyattIsabelle Kutcher. Fie ca viaţa ta să fie plină de minuni, iubire, zâmbete, sănătate, fericire, curiozitate şi intimitate!“, a anunţat actorul din „Doi bărbaţi şi jumătate“ naşterea primului său copil, pe 30 septembrie, la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles.Şi pentru cea care-i este logodnică este vorba tot de primul născut, dar cei doi au atâta timp la dispoziţie pentru a-şi mări familia. Despre nunta actorilor de 36, respectiv 31 de ani, n-o să auzim prea multe, Mila declarând că evenimentul va fi unul secret… fără invitaţi.

Cea mai importantă naştere! Albert de Monaco & Prinţesa Charlène

Mult aşteptata naştere a moştenitorilor din Principat a avut loc mai devreme decât se aşteptau toţi, pe 10 decembrie şi nu în preajma Crăciunului. „Cu o imensă bucurie, Prinţul şi Prinţesa de Monaco anunţă naşterea copiilor lor“, se arată într-o declaraţie de presă despre venirea pe lume a Principesei Gabriella Thérèse Marie, născută la 18.04, ora României, şi a Prinţului Jacques Honoré Rainier, născut două minute mai târziu, la maternitatea spitalului Prinţesa Grace.

Evident, fiul cuplului regal este moştenitorul de drept al coroanei şi primul în linia de succesiune, el primind titlul de Marchiz de Baux (în Provence). Sora lui geamănă a primit titlul de Contesă de Carladès, în Auvergne, şi este a doua în linia de succesiune.

Naşterea gemenilor a fost anunţată, conform tradiţiei, cu 42 de salve de tun, câte 21 pentru fiecare bebeluş, şi cu o proclamaţie semnată de Albert şi afişată la poarta palatului. În aceeaşi zi, aflăm despre naşterea unui alte perechi de gemeni, de data aceasta cei ai lui Zoe Saldana şi-ai soţului ei, Marco Perego. Evenimentul a avut loc pe 8 decembrie, dar ştirea a… transpirat trei zile mai târziu.

Foto: hepta, guliver/getty images/ rex features/splash news, www.cinemagia.ro, arhiva adhRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg