Au devenit părinţi în 2017. Cele mai frumoase poze cu vedetele autohtone şi bebeluşii lor

5 iulie, 2017
Untitled collage (2) jpeg

Anul 2017 a fost unul bogat în copii pentru vedetele din showbizul autohton. Unele au devenit părinţi pentru prima dată, în timp ce alţii au salutat venirea pe lume a celui de-al doilea, al treilea, sau al patrulea copil, dar toţi se mândresc cu febleţea lor de bebeluş pe conturile personale de socializare. Este adevărat că micuţii lor sunt superbi, iar părinţii sunt mai împliniţi ca oricând, aşa că haideţi să vedem cine şi-a mărit familia anul acesta!

Cătălina Grama ( Jojo) şi Paul Ipate

jojo paul ipate jpg jpeg

Au devenit părinţi pe 10 ianuarie 2017, urându-i bun venit pe lume unei fetiţe superbe pe care au botezat-o Zora Maria. Fetiţa este acum copilul fericit a doi părinţi care adoră să facă fotografii, aşa că, încă de la câteva luni, a fost protagonista unor shootinguri foto superbe. Zora este primul copil al cuplului Cătălina- Paul, căci Jojo mai are un băieţel de 6 ani.

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu

madalin ionescu si cristina siscaru jpg jpeg

Fostul prezentator Kanal D şi frumoasa sa soţie au devenit părinţii unei fetiţe pe 29 aprilie. Dacă pentru ea a fost prima sarcină, devenind mamă întâia oară, Mădălin a devenit tătic pentru a treia oară, căci mai are doi copii, Ştefania şi Filip, cu fosta nevastă, Mihaela. Acum el şi Cristina se mândrescu cu micuţa Petra pe reţelele de socializare.

Diana Bart şi Mihai Dumitrescu

diana bart jpg jpeg

Prezentatoarea Focus  Magazin de la Prima TV şi proaspătul său soţ au devenit părinţi pentru prima dată pe 20 mai. Cei doi au întâmpinat-o pe fiica lor, Maria, care, încă de la naştere, este vedeta pe contul de Instagram al celebrei sale mame.

George Papagheorghe (Jorge) şi soţia sa Ramona Podea

george papagheorghe jpg jpeg

Cei doi au devenit părinţii unui băieţel  pe 27 martie. Este primul copil al cuplului, George fiind deja tatăl unei fetiţe de 8 ani, Karina, din căsătoria anterioară cu Alina Crăciun, iar soţia sa având la rândul său o fată de 14 ani, Ilinca.

Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu

simona gherghe png png

Fosta prezentatoare Acces Direct şi soţul său au devenit pentru prima dată părinţi pe 23 mai, vedeta născând o fetiţă perfect sănătoasă pe care a numit-o Ana Georgia. La fel de discretă cumo ştim, nu a vrut ca fiica sa fă fie vedetă pe reţelele de socializare, aşa că singura poză este alături de părinţii săi, cu spatele.

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan

Frumoasa modelină şi partenerul său au devenit pentru prima dată părinţi pe 4 aprilie, după ce Mădălina a trecut prin 10 ore de travaliu, urmate de o cezariană. Acum sunt părinţii unei fetiţe, dar sunt foarte discreţi. Nu a apărut nicio poză până în prezent cu bebeluşul.

Adrian Mutu şi Sandra

untitled collage 1 jpg jpeg

Proaspăta sa soţie, Sandra, l-a făcut pe brilianr tată pentru a patra oară, în timp ce, pentru tânăra mâmică, a fos prima sarcină. Frumosul lor băieţel s-a născut pe 14 aprilie şi a primit numele Tiago Adrian, iar pozele cu micuţul de pe contul de Instagram al lui Mutu sunt superbe. Adrian mai are 3 copii din cele două căsătorii anterioare, pe Mario (14), din timpul mariajului cu Alexandra Dinu, şi pe Adriana (11) şi Maya (9), din timpul căsătoriei cu columbianca Consuelo Matos Gomez.

Sanda Nicola şi Liviu Iolu

sanda nicola jpg jpeg

Ştirista de la Digi 24 şi soţul său au devenit părinţi anul acesta pe 23 februarie, fiind primul copil al cuplului. Jurnalista de 39 de ani a născut o fetiţă perfect sănătoasă, pe nume Agnes, după ce a trecut prin momente dificile - a învins cancerul de col uterin . În urmă cu mai mulţi ani, Sanda Nicola a pierdut un băieţel, la doar trei ore de când îl adusese pe lume.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg