Au devenit părinţi în adolescenţă

22 septembrie, 2010

Au adus pe lume copii înainte de-a avea voie să consume alcool sau să conducă o maşină. Câteva dintre celebrităţile americane au început să schimbe scutece la vârsta la care de-abia încetaseră să se joace cu păpuşile sau cu maşinuţele. Faceţi cunoştinţă cu starurile care au învăţat ce înseamnă responsabilităţile părinteşti încă de pe băncile şcolii! Jamie Lynn Spears Sora mai mică a faimoasei Britney Spears, Jamie Lynn, şi ea cântăreaţă şi actriţă, a recunoscut, pe 20 decembrie 2007, într-un interviu acordat în exclusivitate revistei OK!, că era însărcinată. Avea numai 16 ani atunci. Dar mult curaj ca să-şi asume, fără să ezite, responsabilitatea de-a naşte un copil la vârsta la care distracţia şi studiul sunt activităţile de bază. Aşadar, pe 19 iunie 2008, a venit pe lume Maddie Briann Aldridge, fiica lui Jamie Lynn şi a lui Casey Aldridge.

Au adus pe lume copii înainte de-a avea voie să consume alcool sau să conducă o maşină. Câteva dintre celebrităţile americane au început să schimbe scutece la vârsta la care de-abia încetaseră să se joace cu păpuşile sau cu maşinuţele. Faceţi cunoştinţă cu starurile care au învăţat ce înseamnă responsabilităţile părinteşti încă de pe băncile şcolii!

Jamie Lynn Spears

Sora mai mică a faimoasei Britney Spears, Jamie Lynn, şi ea cântăreaţă şi actriţă, a recunoscut, pe 20 decembrie 2007, într-un interviu acordat în exclusivitate revistei OK!, că era însărcinată. Avea numai 16 ani atunci. Dar mult curaj ca să-şi asume, fără să ezite, responsabilitatea de a naşte un copil la vârsta la care distracţia şi studiul sunt activităţile de bază. Aşadar, pe 19 iunie 2008, a venit pe lume Maddie Briann Aldridge, fiica lui Jamie Lynn şi a lui Casey Aldridge. Sarcina artistei a dat pe vremea aceea naştere unor controverse, din cauza vârstei lui Jamie (ea era minoră şi el, cu doar doi ani mai mare decât ea, risca să fie acuzat de viol şi de corupere de minori, conform legii californiene). Până la urmă n-a avut nimeni de suferit de pe urma poveştii timpurii de iubire dintre cei doi, dar nici n-au apucat tinerii părinţi să-şi oficializeze până acum relaţia, cu toate că, în martie 2008, erau deja logodiţi şi în drum spre altar.

Solange Knowles

Şi Beyonce are o soră mai mică emancipată. Solange Knowles şi-a făcut debutul în muzică la doar 16 ani şi doi ani mai târziu a devenit mamă. În februarie 2004, când avea numai 17 ani, s-a măritat cu Daniel Smith, iar, pe 18 octombrie, l-a adus pe lume pe Daniel Julez Smith Junior. „Am fost binecuvântată cu un copil tare simpatic! Bineînţeles că în primul an de după naştere mi-a fost foarte greu, pentru că nu prea apucam să dorm, dar am uitat destul de repede sacrificiile făcute”, a declarat tânăra mămică. În octombrie 2007, Solange a confirmat divorţul de tatăl copilului, cu care împarte acum custodia băiatului.

Aretha Franklin

Regina muzicii soul” a devenit de două ori mamă până să-şi serbeze majoratul. Avea doar 14 ani când a venit pe lume fiul ei Clarence şi numai 16, când s-a născut Edward. Aflându-se la vârsta la care făcea primii paşi în cariera muzicală, tânăra mămică i-a dat pe cei doi copii în grija bunicii ei, Rachel, pentru ca ea să-şi vadă liniştită de responsabiităţile profesionale. Dar povestea de viaţă a Arethei Franklin devine cu adevărat incredibilă din cauza faptului că nici până în ziua de azi nu se cunoaşte identitatea taţilor celor doi băieţi ai ei.

Keisha Castle-Hughes

Actriţa din „Whale Rider” (20) a devenit mama micuţei Felicity-Amore pe 25 aprilie 2007, la doar 17 ani. „Am aflat că eram gravidă când sarcina avea deja mai mult de patru luni, pentru că eu aveam ciclu neregulat. Oricum, totul a fost foarte ciudat, pentru că am interpretat rolul unei femei însărcinate, în filmul <The Nativity Story>, timp de trei luni şi apoi am descoperit că eram şi eu gravidă. Ştiu că atunci când am aflat incredibila veste îmi spuneam că-mi imaginez eu totul, că pur şi simplu intrasem atât de bine în pielea personajului, încât ajunsesem să am stările unei femei însărcinate, dar nu era aşa, chiar aşteptam un copil”, a mărturisit Keisha despre sarcina ei neplănuită.

Niki Taylor

Manechinul american a avut o evoluţie extraordinară! La 15 ani era deja pe coperta revistei „Vogue”, iar, trei ani mai târziu, când se afla în culmea succesului profesional, a descoperit că va avea un copil. În 1994, la 18 ani, Niki şi sportivul Matt Martinez, tatăl gemenilor ei, Jake şi Hunter, şi-au unit destinele pentru a întâmpina cum se cuvine venirea pe lume a copiilor lor, dar căsnicia lor n-a rezistat în timp.