Au exagerat cu operaţiile estetice

27 februarie, 2013

Pe aceste vedete, obsesia de-a învinge timpul le-a aruncat iremediabil în tabăra celor înfrânţi de bisturiu. Lil Kim O mai recunoaşteţi pe artista rap? Noi o suspectăm că a comis o infracţiune şi a vrut să-şi facă o schimbare de identitate. Surprinsă la începutul acestei luni în West Hollywood

Pe aceste vedete, obsesia de-a învinge timpul le-a aruncat iremediabil în tabăra celor înfrânţi de bisturiu.

Lil Kim

O mai recunoaşteţi pe artista rap? Noi o suspectăm că a comis o infracţiune şi a vrut să-şi facă o schimbare de identitate. Surprinsă la începutul acestei luni în West Hollywood, artista de numai 38 de ani arată cu totul alta. Sau era La Toya Jackson?!

Lara Flynn Boyle

Fosta iubită a lui Jack Nicholson a fost, probabil, inspirată de personajul acestuia, Jokerul din seria „Batman“. Altfel, nu ne explicăm de ce s-a dedat cu atâta nesaţ intervenţiilor estetice. Specialiştii apreciază şi că Lara (42) ar fi încercat să corecteze o operaţie nereuşită printr-o alta, mai nefericită.

Janice Dickinson

Despre auto-proclamatul prim supermodel din lume se spune că a cheltuit sute de mii de dolari pe toate felurile de operaţii estetice care s-au inventat până acum. La 57 de ani, arată de parcă şi-a angajat un chirurg plastician numai al ei!

Carla Bruni

Cei patru ani ca Primă Doamnă a Franţei par să fi lăsat urme pe chipul Carlei (45). Trăsăturile fostului model au fost mult prea evident alterate de botox. Iar francezii comentează că a luat-o pe urmele celebrei victime a chirurgiei plastice, jocelyn Wildenstein.

Victoria Principal

De mult au apus zilele din „Dallas“, când vedeta arăta cuceritor. În prezent, actriţa de 63 de ani a fost ea însăşi complet cucerită de chirurgia plastică, după un facelift, o rinoplastie, o mărire de buze, injecţii cu botox şi implaturi în obraji.

Daryl Hannah

Acum trei decenii, era una dintre marile frumuseţi ale filmului. Azi, presa americană glumeşte pe seama ei c-a petrecut prea mult timp cu Mickey Rourke. La 51 de ani, faţa ei umflată e efectul trist al ultra-botoxării.

Foto: guliver/getty images/rex features, heptaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg