Au făcut sex în public şi aproape au fost prinşi. Aceste vedete şi-au amintit cele mai scandaloase momente

14 mai, 2021
1 sex deschidere jpg jpeg

Când vine vorba despre viaţa intimă a celebrităţilor, pare un subiect tabu. Dar aceste episoade au fost povestite chiar de către vedete...

Brad Pitt şi Sinitta

10 brad si sinita jpg jpeg
stanga
dreapta
9 benicio si scarlett jpg jpeg
10 brad si sinita jpg jpeg
11 chrissy teigen si john legend jpg jpeg
12 hugh grant jpg jpeg
13 kirsten dunst gylenhaal profimedia 0482105784 jpg jpeg
14 ralph fiennes profimedia 0439502395 jpg jpeg
1 sex deschidere jpg jpeg
16 zoe saldana profimedia 0610370104 jpg jpeg

Acest cuplu s-a pierdut în negura vremurilor. De mult, în tinereţea lui Brad, acum peste 30 de ani în urmă, sex simbolul a fost împreună cu artista de culoare Sinitta - cea care, de altfel, şi-a amintit unul dintre cele mai nebuneşti momente de-ale lor. Se aflau într-un separeu de la Royal Albert Hall în timpul unui concert. "El m-a înşfăcat şi ne-am rostogolit pasional pe podea. Nu ne-am putut abţine. Cineva din loja de la etaj a auzit zgomote şi s-a aplecat peste balustradă să vadă ce se întâmplă. A încercat chiar să ne facă poze. Altcineva a şi bătut la uşă să întrebe dacă suntem OK", a spus Sinitta.

Zoe Saldana

16 zoe saldana profimedia 0610370104 jpg jpeg

Actriţa a dezvăluit că a făcut sex între două vagoane de metrou în New York. "Eram în metroul din Coney Island spre centrul New York-ului", şi-a amintit Zoe. "Era o atmosferă de ghetou, dar eu am făcut sex în aceste împrejurări stranii care m-au incitat!"

Ralph Fiennes

14 ralph fiennes profimedia 0439502395 jpg jpeg

Celebrul actor chiar a fost prins în fapt! S-a întâmplat în 2007, când s-a încins atât de tare în timpul unui zbor, încât a sfârşit prin a face sex cu o stewardesă în baia avionului. Au fost prinşi, iar ea şi-a pierdut jobul. Ba mai mult, a povestit detalii presei în schimbul sumei de 150.000 de dolari, sumă pe care nu a declarat-o autorităţilor australiene, astfel că s-a trezit pe cap şi cu Fiscul. Sexul cu o vedetă hollywoodiană a costat-o cam scump.

Chrissy Teigen şi John Legend

11 chrissy teigen si john legend jpg jpeg

Sunt un cuplu nebun şi frumos. Sunt extrem de deschişi, iar la o apariţie televizată au povestit chiar şi despre locurile inedite în care au făcut sex. Astfel, una dintre ocazii a fost... la un eveniment din campania lui Barack Obama pentru alegerile prezidenţiale, în 2008. "Staţi să ne înţelegem, nu a fost la Casa Albă acel eveniment", a punctat Chrissy. Cuplul i-a mai povestit gazdei Andy Cohen că au făcut sex şi într-un avion, în timp ce zburau spre Thailanda, pentru a-i vizita pe părinţii lui Chrissy. "Călătoream la clasa I pe o linie comercială, eram sub o pătură. Simt că ar trebui să luăm un trofeu pentru că am reuşit asta", a spus Chrissy.

Kirsten Dunst şi Jake Gyllenhaal

13 kirsten dunst gylenhaal profimedia 0482105784 jpg jpeg

Îşi mai aminteşte cineva că cei doi au fost împreună? Ei sigur îşi amintesc - au format un cuplu între 2002 şi 2004, aveau doar 22-23 de ani pe-atunci. "Am încercat să ne condimentăm viaţa sexuală, am făcut-o peste tot: în maşini şi chiar pe plajă", a povestit Dunst.

Scarlett Johansson şi Benicio del Toro

9 benicio si scarlett jpg jpeg

Povestea lor circulă de ceva vreme în cercurile hollywoodiene şi a ajuns şi în presă - cei doi şi-au făcut de cap în liftul de la Chateau Marmont, din West Hollywood. "Hotelul are doar 8 etaje, aşa că pesemne că a fost o partidă foarte scurtă. Pe la etajul doi m-aş fi luptat să ies din geaca de piele, iar pe la etajul şapte nici n-aş fi apucat să-mi scot cămaşa", a glumit, la un moment dat, Benicio când a fost confruntat în legătură cu episodul. Cert este că, la unul dintre etaje, uşile s-au deschis şi cei doi au fost văzuţi. Aşa a şi ajuns povestea în presă. Benicio a fost întrebat de mai multe ori depre ce s-a întâmplat acolo cu frumoasa Scarlett, iar într-una dintre ocazii a spus: "Hai să lăsăm asta pe seama imaginaţiei tuturor". Niciunul dintre actori nu a negat zvonul.

Hugh Grant

12 hugh grant jpg jpeg

El este imaginea de pe afişul subiectului, dacă am putea spune aşa. Când vine vorba despre sex în public şi vedete, Hugh Grant este cel mai cunoscut caz. În 1995, actorul britanic nu a fost la un pas de a fi prins - ci chiar a fost prins făcând sex în maşina lui cu o prostituată pe nume Divine Brown, pe care a agăţat-o pe Sunset Boulevard, la Hollywood. Ceea ce a complicat şi mai tare situaţia a fost că atunci, Grant se afla într-o relaţie cu Elizabeth Hurley.  Foto: Profimedia