Au fost publicate ultimele gânduri ale lui Avicii înainte de a-şi pune capăt vieţii. Artistul era foarte tulburat

30 decembrie, 2021
1 avicii jpg jpeg

O nouă carte dezvăluie ultimele gânduri ale celebrului DJ, înainte de a-şi încheia socotelile cu viaţa.

Fanii artistului au fost devastaţi când au aflat că Avicii şi-a luat viaţa pe 20 aprilie 2018. Ultimele notiţe făcute în jurnalul său au fost publicate în cartea scrisă de Måns Mosesson, ce urmează să apară: ”Tim – Biografia oficială a lui Avicii”. Cartea va fi publicată pe 18 ianuarie 2022 şi va detalia starea de sănătate mentală a artistului, dar şi problemele sale legate de abuzul de substanţe.

Avicii, pe numele său adevărat Tim Bergling, a murit în Muscat, Oman, la vârsta de 28 de ani. A folosit o sticlă pentru a comite sinuciderea. Autorul biografiei a stat de vorbă cu părinţii acestuia, Anki and Klas Bergling, dar şi cu alţi membri ai familiei, prieteni, colegi, despre viaţa sa şi despre cariera sa. De asemenea, se găsesc pasaje legate de episoadele sale de abuz de alcool şi droguri şi reabilitare.

Artistul a notat în jurnalul său: ”Mi-e greu să accept ideea de a nu mai bea niciodată. Toţi medicii m-au sfătuit ca măcar 1 an să mă abţin înainte de a bea o bere. Sigur că nu am ascultat medicii, ci pe doi amici care mi-au zis că e OK, dacă sunt atent. Am fost ignorant şi naiv într-un turneu care nu se mai termină, că odată ce începi, nu se mai termină”, a scris Avicii în jurnalul său, înainte de a muri.

”Şi o iei iar de la început. Zilele petrecute în spital au fost cele mai liniştite din ultimii ani, lipsite de griji şi stres. Şi deşi sună deprimant, pentru mine a fost o vacanţă”, a mai notat artistul.

Cu doar o zi înainte de sinucidere, o cunoştinţă pe care şi-o făcuse în Oman l-a sunat pe tatăl lui Tim, îngrijorat că acesta stătea numai în meditaţie. El i-a explicat bărbatului că Avicii nu mânca şi nu vorbea. Tot aceeaşi persoană a revenit mai târziu la părinţi cu anunţul devastator al morţii lui Tim. Ultimul mesaj scris în jurnal este: ”Lepădarea sufletului este ultimul ataşament, înainte de a reînvia”. Mai multe detalii se vor găsi în cartea eveniment dedicată marelui DJ.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg