Au împlinit un an de relaţie şi se pregătesc de nuntă!

15 iunie, 2015
sofia vergara 1 jpeg

Astăzi s-a împlinit fix un an de când cei doi şi-au început relaţia amoroasă. A fost un an presărat de iubire şi deşi au avut mult de furcă pe plan profesional, întotdeauna au găsit timp unul pentru celălalt.

Astăzi s-a împlinit fix un an de când cei doi şi-au început relaţia amoroasă. A fost un an presărat de iubire şi deşi au avut mult de furcă pe plan profesional, întotdeauna au găsit timp unul pentru celălalt.

Dacă fotografia nu i-a trădat încă, aflaţi că este vorba de starul din Modern Family, actriţa Sofia Vergara, şi de logodnicul ei, actorul Joe Manganiello. Cei doi au dorit să marcheze această zi specială din viaţa lor şi au postat o fotografie, în care se sărutau, pe reţelele de socializare.

image

Alăturat fotografiei actriţa a postat mesajul următor: „Prima aniversare a iubirii vieţii mele. Niciodată nu am fost mai fericită! #norocoasă”.

După cum era de aşteptat, reacţiile fanilor nu s-au lăsat aşteptate, şi fotografia actriţei a strâns în scurt timp numeroase aprecieri, dar şi comentarii, fanii urându-le celor doi îndrăgostiţi viaţă lungă împreună.

Sofia Vergara şi Joe Managaniello au început să se întâlnească la puţin timp după ce Sofia şi-a încheiat relaţia cu Nick Loeb, bărbatul cu care se află acum într-un scandal controversat.

Starul din Magic Mike, Joe Managaniello, a cerut-o de soţie pe Sofia în ziua Crăciunului, pe când se aflau în vacanţă în Hawaii. De atunci, cei doi se află în pregătiri de nuntă, deşi încă nu a fost făcută publica data mult aşteptatului eveniment.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg