VIDEO Au început filmările la serialul „Tătuțu’”. Cine i se alătură lui George Mihăiță?

21 iunie, 2024

După succesul serialului „Clanul”, producătorii s-au gândit să vină în întâmpinarea dorinței publicului de-a realiza o nouă poveste legată de clanul Măcelaru. Astfel, s-a născut „Tătuțu’”, cu o intrigă plasată înaintea evenimentelor din „Clanul”. 

TĂTUȚU` jpg

Cei de acasă au fost fascinați de tot ce s-a petrecut în serialul „Clanul”. De la povestea celor doi frați, la viața lui Bebe Măcelaru`, până la dorința lui Costoiu de a-l prinde pe Bebe. Toate au un trecut, iar acel trecut își va spune povestea în noul serial: „Tătuțu’” - care ne va transpune în timp și ne va duce cu 20 de ani în urmă! Actorii și echipa de producție au început astăzi filmările!

„Reacția telespectatorilor a fost pe măsura a ceea ce „Clanul” a dorit să transmită, iar felul în care ei au devenit fani ai serialului și au îndrăgit personajele ne-a făcut să vrem să continuăm, dar nu oricum, ci cu începutul! Alături de Anghel, Lia și echipa din spate, care ne-a devenit familie, demarăm o nouă producție care implică foarte multe lucruri – imagine, look, locații, haine, recuzită – toate de acum 20 de ani, plus alte lucruri pe care le veți descoperi pe parcurs. Noi am dat astăzi primul rec și abia așteptăm să vedeți rezultatul”, a spus Delia Mihai, Head of Fiction Production PRO TV.

Cum a ajuns Costoiu să aibă brigada lui, cine l-a ajutat pe Bebe Măcelaru` să fie în fruntea Clanului, dar și cum a primit apelativul de „Tătuțu’” - vom afla cu toții din povestea care ne va duce în perioada anilor 2000 – acolo unde a început totul!

„Ne bucurăm de fiecare dată atunci când publicul primește programele noastre cu atât de multă pasiune, pentru că, pe lângă audiențele care au clasat serialul în topul preferințelor celor de acasă, oamenii au creat o conexiune cu personajele și au trăit fiecare minut de difuzare, lucru care nu poate decât să ne arate, încă o dată, că ceea ce facem ajunge la inimile telespectatorilor”, a declarat Antonii Mangov, Programming Director PRO TV.

Așadar, pregătiți-vă de o nouă întâlnire cu George Mihăiță, Șerban Pavlu, Carmen Tănase și George Ivașcu în „Tătuțu’”!

FOTO: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg