VIDEO Au început filmările la serialul „Tătuțu’”. Cine i se alătură lui George Mihăiță?

21 iunie, 2024

După succesul serialului „Clanul”, producătorii s-au gândit să vină în întâmpinarea dorinței publicului de-a realiza o nouă poveste legată de clanul Măcelaru. Astfel, s-a născut „Tătuțu’”, cu o intrigă plasată înaintea evenimentelor din „Clanul”. 

TĂTUȚU` jpg

Cei de acasă au fost fascinați de tot ce s-a petrecut în serialul „Clanul”. De la povestea celor doi frați, la viața lui Bebe Măcelaru`, până la dorința lui Costoiu de a-l prinde pe Bebe. Toate au un trecut, iar acel trecut își va spune povestea în noul serial: „Tătuțu’” - care ne va transpune în timp și ne va duce cu 20 de ani în urmă! Actorii și echipa de producție au început astăzi filmările!

„Reacția telespectatorilor a fost pe măsura a ceea ce „Clanul” a dorit să transmită, iar felul în care ei au devenit fani ai serialului și au îndrăgit personajele ne-a făcut să vrem să continuăm, dar nu oricum, ci cu începutul! Alături de Anghel, Lia și echipa din spate, care ne-a devenit familie, demarăm o nouă producție care implică foarte multe lucruri – imagine, look, locații, haine, recuzită – toate de acum 20 de ani, plus alte lucruri pe care le veți descoperi pe parcurs. Noi am dat astăzi primul rec și abia așteptăm să vedeți rezultatul”, a spus Delia Mihai, Head of Fiction Production PRO TV.

Cum a ajuns Costoiu să aibă brigada lui, cine l-a ajutat pe Bebe Măcelaru` să fie în fruntea Clanului, dar și cum a primit apelativul de „Tătuțu’” - vom afla cu toții din povestea care ne va duce în perioada anilor 2000 – acolo unde a început totul!

„Ne bucurăm de fiecare dată atunci când publicul primește programele noastre cu atât de multă pasiune, pentru că, pe lângă audiențele care au clasat serialul în topul preferințelor celor de acasă, oamenii au creat o conexiune cu personajele și au trăit fiecare minut de difuzare, lucru care nu poate decât să ne arate, încă o dată, că ceea ce facem ajunge la inimile telespectatorilor”, a declarat Antonii Mangov, Programming Director PRO TV.

Așadar, pregătiți-vă de o nouă întâlnire cu George Mihăiță, Șerban Pavlu, Carmen Tănase și George Ivașcu în „Tătuțu’”!

FOTO: Pro TV



Recente pe Ok! Magazine

Distributia din Iubire cu parfum de lavanda   Antena 1 jpg
Janet Jackson   Intagram 5 jpg
Brad Pitt & George Clooney la Veneția, GettyImages (1) jpg
Ben Affleck și JLo jpg
4 michael douglas si catherine zeta jones jpg jpeg
FotoJet Depp jpg
Manuela Hărăbor la Premiile GOPO 2024   FOTO Adrian Holerga, Gopo (91) jpg
FotoJet Clooneys jpg
Ben Affleck, Profimedia (2) jpg
FotoJet Paris jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Catherine Zeta Jones, Profimedia (2) jpg
FotoJet Bjorn jpg
FotoJet Brad jpg
Angela Gheorghiu la aniversarea de 90 de ani a legendarei Sophia Loren   Instagram (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia (1) jpg
FotoJet Anca Dumitra jpg
lora si ionut ghenu jpg