Au kilograme în plus, dar sunt printre cele mai frumoase femei din lume

14 februarie, 2017
femei frumoase jpeg

Vârsta nu este decât o cifră, şi la fel stă treaba şi cu kilogramele, dacă e să ne întrebaţi pe noi! E adevărat, la Hollywood eşti ”acceptat” doar dacă respecţi un anume tipar, însă se-ntâmplă – de ce să nu recunoaştem – ca unele staruri internaţionale să nu respecte tiparul 90-60-90 şi cu toate acestea să fie văzute drept unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Ne daţi dreptate? Iată la cine ne referim!

Sunt frumoase şi cu câteva kilograme în plus

Click pentru următorul slide!

Melissa McCarthy

image

Are doi copii, un soţ care o divinizează şi o carieră strălucitoare la Hollywood! Şi nu e niciun secret când spunem că actriţa în vârstă de 46 de ani nu se numără printre acelea considerate ”în formă” în cetatea filmului. Cu toate acestea, dacă ar fi să organizăm un top al frumoaselor de la Hollywood, Melissa s-ar regăsi cu siguranţă pe listă!

Aishwarya Rai

image

E drept, ea face furori la celălalt Hollywood. Da, ne referim la Bollywood, unde actriţa de origine indiană a jucat în peste 40 de producţii cinematografice. Şi e la fel de cinstit să recunoaştem că Aishwarya n-a avut dintotdeauna kilograme în plus, ba mai mult, aceasta a fost în 1994 Miss World. Însă, s-a întâmplat ca-n 2011, când a devenit mamă, Aishwarya să capete câteva kilograme în plus. Chiar şi aşa, actriţa rămâne una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Kate Winslet

image

Poate nu ştiaţi, dar actriţa hollywoodiană cântăreşte în prezent 63 de kilograme, şi are o înălţime de 1,69 m. Noi am spune că actriţa este bine proporţionată, nicidecum plinuţă, însă standardul la Hollywood este altul. În plus, a fost o vreme când actriţa depăşea cu mult greutatea din prezent...

Christina Hendricks ~ 73 kg

image

Şi greutatea acestei actriţe a fost un subiect de discuţie la Hollywood mult timp. Din fericire, criticile n-au afectat-o, iar Christina îşi face treaba cu la fel de multă graţie şi-n prezent. Din perspectiva noastră, roşcata este una dintre cele mai sexy femei din lume.

Kate Upton ~ 64 kg

image

Nici ea nu respectă ”măsurile ideale”. Cu toate acestea, nu credem că există bărbat sau femeie care să afirme că modelul şi actriţa nu este una dintre cele mai frumoase femei din peisajul hollywoodian. Ne bucurăm că are succes şi-n cariera de model, dar şi-n cea de actriţă. Am văzut-o de curând în rolul lui Amber, în filmul ”The Other Woman”!

Adele

image

E una dintre cele mai ”colorate”, talentate şi frumoase cântăreţe din lume, asta deşi nici ea nu respectă tiparul 90-60-90. Nimeni nu poate spune că Adele nu este o femeie frumoasă, chiar dacă aceasta are câteva kilograme în plus. Iar ceea ce iubim cu adevărat la ea este faptul că are un suflet frumos, pe care şi-l ”etalează cu graţie”. ”Eu nu fac muzică pentru ochi, fac muzică pentru urechi”, a fost declaraţia ei atunci când a fost întrebată dacă silueta ei a stat vreodată în calea succesului muzical.

Ashley Graham ~ 91 kg

image

Este cunoscută drept ”modelul plus size” de la Hollywood. Ashley s-a folosit de look-ul său şi a transformat asta într-o carieră de succes. Vorbind despre kilogramele în plus, vedeta a declarat: ”Cred că poţi fi un om sănătos la orice kilograme, iar scopul meu în viaţă este să le fac şi pe celelalte femei să-nţeleagă asta. Nu contează că porţi mărimea ”6” sau mărimea ”16”, atâta vreme cât ai grijă de corpul tău şi te iubeşti”.Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}