Au luat o supradoză de droguri, dar au supravieţuit. Ce staruri au primit a doua şansă în viaţă?

7 iunie, 2020
1 fotojet jpg jpeg

Greu de crezut că nişte vedete care sunt acum definiţia stilului de viaţă sănătos şi cumpătat au fost, la un moment dat, pe punctul de a-şi pierde viaţa din cauza drogurilor. Însă chiar s-a întâmplat acest lucru şi noi am aflat totul despre unul dintre cele mai dificile momente din viaţa lor.

Demi Moore

demi iar jpg jpeg

În ianuarie 2012, actriţa a suferit o criză aproape fatală după ce inhalase oxid de azot. Cu două luni înainte, Demi îl prinsese pe soţul ei de-atunci, Ashton Kutcher, înşelând-o, iar infidelitatea lui i-a cauzat vedetei o suferinţă enormă, pe care încerca să o aline cu medicamentele pe care le lua. Efectul nu a fost, însă, cel dorit. Fosta soţie a lui Bruce Willis slăbea văzând cu ochii şi devedea tot mai dependentă de substanţe interzise.

demi jpg jpeg

Punctul culminant s-a petrecut la o petrecere chiar în casa ei, când Moore şi una dintre fiicele ei au inhalat gaz oxid de azot, după care actriţa a fumat o ţigară de marijuana. Efectul acestei combinaţii a fost dezastruos! Actriţa s-a prăbuşit la pământ având convulsii, iar prietenii ei au chemat de urgenţă Salvarea. Vedeta tocmai luase o supradoză şi viaţa îi era în pericol. Din fericire, şi-a revenit, iar acum încearcă să nu se mai atingă de asemenea substanţe interzise.

Pink

iar pink jpg jpeg

O fi ea un star pop de renume mondial, mămică grijulie a doi copii şi soţie devotată, dar Pink avea cu totul alte preocupări în adolescenţa ei zvăpăiată. Era o puştoaică nelipsită din cluburi, care, în jurul vârstei de 13-15 ani, adora petrecerile rave.

pink jpg jpeg

Ca să se simtă la fel ca petrecăreţii concertelor cu DJ, Pink le-a copiat obiceiurile şi a ajuns, la numai 15 ani, să facă supradoză de Ecstasy, metamfetamine şi LSD. Iar cockteilul era cât pe ce să-i fie fatal. Acum cântăreaţa recunoaşte că nu mai recurge decât la câte un pahar de vin atunci când se distrează sau vrea să se relaxeze.

Alec Baldwin

alec jpg jpeg

Nu spune nimeni că e lipsit de defecte chiar şi acum, însă seniorul Hollywood-ului s-a cuminţit de ceva timp în ceea ce priveşte drogurile şi consumul de alcool. Mai exact, a renunţat la ele în 1985. Actorul a dezvăluit în autobiografia sa, Nevertheless: A Memoir, că înainte de-a împlini 27 de ani, adică pe vremea când apărea în telenovela Knots Landing, era cât se putea de dependent de droguri şi băutură.

alec iar jpg jpeg

Doar că a fost nevoie de un moment de mare cotitură în viaţa lui pentru a-şi propune să se lase de ele. Mai exact, a luat o supradoză în februarie 1985, iar acest lucru l-a trezit la realitate. Şi-a dat seama că-şi putea pierde pur şi simplu viaţa dacă mai continua ca până atunci, motiv pentru care a urmat un program de recuperare şi a reuşit să renunţe definitiv la droguri şi alcool.

Steven Tyler

steve iar jpg jpeg

Simpaticul rocker are o viaţă destul de liniştită acum, însă prin anii '70 şi '80, liderul trupei Aerosmith era sufletul petrecerilor. De fapt, rockerul consuma cocaină chiar în perioada în care formaţia lui începea să devină cunoscută.

steve jpg jpeg

Sincer ca puţini alţi showman-i de pe lumea asta, Steven a recunoscut că era să moartă de vreo 3-4 ori, din cauza supradozei de droguri pe care o luase. Dar noroc cu managerul lui, care i-a salvat viaţa de fiecare dată! Acesta l-a forţat, într-un final, pe rocker să se interneze într-o clinică de reabilitare ca să scape de dependenţa sa. Ceea ce a şi făcut.Recente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg