Au refuzat roluri memorabile! Vi-i imaginaţi pe George Clooney în The Notebook sau pe Gwyneth Paltrow în Titanic?

9 mai, 2021

Chiar şi cele mai mari staruri de la Hollywood fac greşeli când vine vorba despre alegeri profesionale. Unele dintre aceste decizii nefericite chiar au îngropat cariere...

Will Smith în The Matrix

3 profimedia 0098165079 jpg jpeg

Will recunoaşte, azi, că n-a fost destul de isteţ ca să dea o şansă acestul film, când i s-a propus rolul lui Neo în hitul SF al anului 1999. Cu toate acestea, Smith se simte oarecum răzbunat de interpretarea lui Keanu Reeves. „L-am văzut jucând pe Keanu şi - foarte rar mi se întâmplă să spun asta - eu aş fi dat-o în bară”, mărturiseşte Smith.

Gwyneth Paltrow în Titanic

9 profimedia 0098189630 jpg jpeg

V-o imaginaţi pe blonda cea fit în rolul... pufoasei Rose din legendarul film din 1997? Producătorii Titanicului şi-au imaginat-o şi i-au oferit rolul, însă Gwyn l-a refuzat, spre norocul lui Kate Winslet. „Mama m-ar omorî dacă aş vorbi despre roluri pe care le-am refuzat. Spune că nu este ladylike”, a declarat Paltrow în 2015.

Christina Applegate în Blonda de la drept

2 profimedia 0097950062 jpg jpeg

Christina a fost prima alegere pentru rolul lui Elle Woods din pelicula din 2001, unul atribuit, până la urmă, lui Reese Witherspoon. Dar Applegate a refuzat, considerând că rolul e prea asemănător cu cel al lui Kelly din Familia Bundy, pe care-l jucase atâţia ani. „Mi-a fost frică c-o să mă repet. N-a fost mişcare inteligentă, aşa-i?”.

Emma Watson în La la land

8 profimedia 0423200182 jpg jpeg

N-a fost să fie Watson, dar a fost o altă Emma, americanca Stone. S-a tot vorbit că britanica a fost prima propunere pentru a fi partenera lui Ryan Gosling în musicalul din 2016. Watson a avut de ales între acest film şi filmările la Beauty and the Beast şi l-a ales pe al doilea. A preluat Stone şi a câştigat şi Oscarul pentru cea mai bună actriţă, pentru interpretarea ei.

Michelle Pfeiffer în Tăcerea mieilor

7 profimedia 0344700752 jpg jpeg

Michelle este o fire prea sensibilă pentru un thriller precum cel din 1991. Atunci când i s-a propus rolul agentei Clarice Starling, Michelle l-a refuzat susţinând că nu poate digera un subiect atât de înspăimântător. „Era atât de mult rău în acel film. N-am vrut să fiu parte din aşa ceva”, se justifică Michelle. Jodie Foster n-a fost atât de impresionabilă şi a luat Oscarul pentru prestaţia ei.

David Schwimmer în Men in Black

5 profimedia 0137073580 jpg jpeg

În 1997, David voia să-l facă uitat pe Ross din Friends cu un rol pe marele ecran. Avea de ales dintre cel al Agentului J din SF-ul de succes şi un proiect dubios pe numele lui Pallbearer. David a ales greşit şi-a sfârşit cu Zmeura de Aur la categoria Cel mai prost actor nou-venit. Costumul negru a fost îmbrăcat de Will Smith, care-a făcut, aşadar, o trecere reuşită de la Fresh Prince la star în Cetatea Filmului.

George Clooney în The Notebook

6 profimedia 0196489001 jpg jpeg

Nu vrem să ne imaginăm un alt actor decât Ryan Gosling în rolul sexosului Noah! Cu toate acestea, producătorii dramei romantice din 2004 s-au gândit, iniţial, la alt protagonist. Blasfemie! Cel care-ar fi trebuit s-o ridice pe Rachel McAdams în braţe, ud până la piele, era... George Clooney. Acesta trebuia să joace alături de Paul Newman, ales pentru rolul unui Noah bătrân, din viitor. „Am refuzat amândoi. Toată lumea ştia cum arăta Paul la 30 de ani (George trebuia să joace varianta lui tânără). N-avea cum să meargă.”

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg