Au sfidat Familia Regală? În timpul doliului de stat, nepoatele Prințesei Diana s-au afişat în ţinute mini

21 septembrie, 2022

Dacă fratele regretatei Lady Di şi-a prezentat omagiile la Castelul Windsor, fiicele sale, cele două tinere mondene din familia Spencer, au stat departe de eveniment, ba chiar şi-au văzut de programul lor obişnuit.

Lady Amelia Spencer si Lady Eliza Spencer nepoatele gemene ale Printesei Diana jpg

Lady Amelia Spencer şi Lady Eliza Spencer sunt nepoatele gemene ale Prinţesei Diana şi sunt mutate de doar un an la Londra, după ce au trăit în Africa de Sud. Cele două surori au împlinit anul acesta 30 de ani şi sunt fiicele fratelui prințesei Diana, Charles Spencer, în vârstă de 58 de ani. Frumoase ca două manechine şi foarte bogate, ele fac senzaţie în lumea mondenă londoneză şi nu numai, fiind adesea invitate la diverse evenimente şi lansări şi fiind nelipsite de la Săptămânile Modei din marile capitale ale lumii.

De altfel, cele Lady Amelia şi Lady Eliza şi-au confirmat prezenţa atât la Săptămâna Modei de la New York, cât şi la cea de la Londra, care s-a încheiat duminică, cu câteva ore înainte de ziua în care Londra şi-a oprit complet toate activităţile. Cele două tinere mondene din familia Spencer au stat chiar în primul rând la ambele evenimente, fiind invitate să asiste o dată la show-ul Michael Kors din New York, apoi la prezentarea de modă a colecţiei de primăvară-vară 2023 semnată de designerul David Koma.

Şi poate că prezenţele lor ar fi avut şanse să treacă pe sub radar, dacă ţinutele lor n-ar fi ţipat a atenţie, ambele purtând rochii mini. Încă, la show-ul Michael Kors, cele două au avut ţinute mai decente decât cele de a doua zi, purtând două rochii scurte şi mulate, una neagră, cealaltă argintie.

La London Fashion Week, însă, au plusat cu outfiturile lor cu decupaje chiar în dreptul bustului, cu vedere la sutiene. Mai mult, din outfitul lor n-au lipsit nici elementele de "cabaret", ca paietele şi penele. Dacă Lady Eliza a purtat o rochie neagră pe un umăr, peste un sutien cu paiete argintii, Lady Amelia a fost şi mai îndrăzneaţă, rochia ei albă fiind şi mai scurtă şi ornată cu pene roz, de parcă ar fi fost un flamingo. "Complet scandalos", s-au auzit unele comentarii, având în vedere că Familia Regală, din care a făcut parte mătuşa lor, este în doliu, iar ele au apărut astfel cu doar două zile înainte de înmormântarea Reginei.   

Au sfidat Familia Regală? De bună seamă, nici n-au onorat-o, doar tatăl lor, Charles Spencer, prezentându-şi omagiile la Castelul Windsor, în încercarea de-a rămâne în relaţii bune măcar cu fiii Dianei, Prinţul Harry şi cu de-acum Prinţul Moştenitor William.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg