Au trădat-o pe regină! Harry și Meghan au introdus un fotograf în Palatul Buckingham fără știrea fostului suveran

4 decembrie, 2022

În trailerul documentarului Netflix, „Harry & Meghan”, au fost incluse câteva imagini alb-negru, cele mai multe dintre ele fiind realizate în Frogmore Cottage, fosta lor casă din Marea Britanie, iar unele sunt chiar de la nunta Ducilor de Sussex. Una, însă, este făcută în Palatul Buckingham și îi arată pe Harry și Meghan ieșind din clădire spre o grădină.

image

Telegraph ne informează că imaginea cu pricina a stârnit multe discuții, având în vedere că faimosul cuplu regal nu ceruse permisiunea ca să filmeze sau să fotografieze în reședința regală cu 775 de încăperi. Drept urmare, angajații regali au emis chiar atunci o plângere scrisă cu privire la accesul unui fotograf în reședința familiei regale.

Totuși, se pare că nimeni nu le-a adus la cunoștință prințului Harry și lui Meghan Markle despre acea interdicție și, mai mult, nimeni nu i-a cerut fotografului respectiv să părăsească incinta.

Procedura era simplă. Se realiza o adresă care ajungea fix la regină pentru a se încălca „protocolul strict” și-a se obține aprobarea realizării de fotografii sau de imagini video în interiorul palatului.  

Se pare că fotografia cu pricina a fost realizată în timpul turneului de adio al Ducilor de Sussex, din martie 2020, care includea mai multe evenimente publice înainte de-a părăsi țara și-a se muta în Statele Unite.

Pe întreaga perioadă cât au stat în Marea Britanie, cei doi soți regali erau urmați peste tot de fotograful Chris Allerton, însă fotografia din palatul Buckingham, care apare în trailerul documentarului care urmează să apară pe Netflix luna aceasta nu este semnată de niciun fotograf.

Surse regale sunt de părere că, odată cu lansarea documentarului „Harry & Meghan”, vor apărea mai multe fotografii și imagini de acest fel. Ducii au susținut evenimente în Apartamentul Belgian, în camera 1844 și în biroul angajaților, la acea vreme. Însă prezența unui fotograf în reședința suveranului britanic reprezintă o „încălcare gravă” a protocolului regal, după cum susțin sursele regale.

image
Mai multe pentru tine...

Imaginea din Palatul Buckingham
Documentarul va include și interviuri cu membri ai familiei și cu prietenii acestora, care n-au vorbit niciodată în mod public despre cuplul regal. De asemenea, vor apărea istorici și jurnaliști, care vor discuta relația ducilor de Sussex cu familia regală.

Prințul Harry și Markle au primit nu mai puțin de 100 de milioane de dolari pentru seria cu șase părți a poveștii lor de dragoste.

foto - GettyImages, Netflix



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg