Au trădat şi n-au plecat! Vedetele şi scandalurile din aşternuturi

6 decembrie, 2020
5 will3 jpg jpeg

Scandalurile din aşternuturi nu i-au determinat pe partenerii acestor vedete să spună Adio! Iată cele mai răsunătoare adultere VIP.

Ozzy & Sharon Osborne

În ceea ce-i priveşte pe cei doi, adulterul era la ordinea zilei, iar Sharon (68) a fost de nenumărate ori la un pas de a-i pune-n faţă actele de divorţ. „Nu a fost vorba doar de o singură femeie, au fost şase: o adolescentă rusoaică, o maseuză britanică, Chef-ul nostru... mai multe“, declara, umilită, vedeta. Lovitura de graţie a fost, însă, relaţia paralelă, ce a durat patru ani, cu hairstilista Michelle Pugh, despre care Sharon a aflat atunci când Ozzy (71) i-a trimis chiar ei un SMS din greşeală, ce era destinat amantei. Cei doi s-au despărţit în 2016 şi s-au împăcat după ce solistul Black Sabbath s-a tratat de dependenţa de sex.

1 oz1 jpg jpeg

Kevin Hart & Eniko Parrish

N-a fost nimic amuzant în confesiunea comediantului ce făcea referire la faptul că a înşelat-o pe frumoasa lui soţie chiar în perioada în care aceasta era însărcinată cu primul lor copil. Hart (41) şi-a cerut public scuze în 2017, după apariţia unei casete în care era surprins făcând sex cu modelul Mantia Sabbag. Soţia lui, Eniko (36) a decis să-şi ierte partenerul de viaţă, făcând şi al doilea copil cu el, deşi actorul declarând că în ceea ce priveşte consecinţele actelor sale, discuţiile n-au fost „ca o plimbare-n parc“ între ei.

5 eno jpg jpeg

Jada Pinkett & Will Smith

Dacă, iniţial, actriţa a negat vehement zvonurile legate de aventura cu prietenul fiului ei, August Alsina, anul acesta s-a decis să facă lumină şi să admită acest derapaj amoros. Jada (49) a pus totul pe seama faptului că Will nu o mai dorea, declarând în cadrul emisiunii ei Red Table Talk: „A fost cu siguranţă o relaţie. Su­feream foarte mult“. Amantlâcul a avut loc în 2016, când între ea şi Will (52) apăruseră mai multe probleme ce s-au soldat cu o despărţire temporară. Între timp, au decis să nu pună capăt maria­jului lor de 23 de ani, declarând: „Mergem mai departe împreună, murim împreună. Mariaj cu pro­bleme până la capăt!“

3 jada jpg jpeg

Dominic West & Catherine Fitzgerald

Mariajul de 10 ani al actorului din The Affair părea de neclintit. Soţia lui preferă să stea departe de bliţurile fotografilor sau de apariţiile în public şi a încercat şi de data asta să nu epateze. Cei doi au patru copii împreună, iar căsnicia lor a fost pusă la încercare după apariţia unor fo­tografii cât se poate de explicite în care Dominic şi Lily James, partene­ra lui din The Pursuit of Love, au fost surprinşi sărutându-se pe străzile Romei. După ce au postat o declaraţie prin care susţineau: „Legătura noastră e solidă şi suntem încă împreună“, un nou set de fotografii le-a zguduit liniştea şi se pare că, de data aceasta, definitiv.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}