Augusta Lazarov îşi aniversează ziua. Ce îi transmite soţul său: "14 sezoane a produs Te cunosc de undeva, anul acesta a decis să renunţe"

10 august, 2020
2 augusta jpg jpeg

Formează o familie frumoasă şi împart aceeaşi dragoste ca la început. Povestea lor s-a născut la prima vedere, iar de atunci, din 2014, au fost de nedespărţit. Augusta Lazarov împlineşte astăzi 45 de ani, iar soţul ei, Andreas Petrescu, a ţinut să îi transmită prin intermediul reţelelor de socializare un mesaj de suflet. Surprizele nu se opresc însă aici. Actorul îşi laudă soţia pentru proiectele câştigătoare, dar face publică şi o informaţie neştiută: Augusta nu va mai produce Te cunosc de undeva, show-ul de vârf al Antenei 1.

 “Astăzi este ziua ei. Cea mai dintre cele mai, cu care aş tot şi oriunde şi oricând. Frumuseţea ei, căldura ei, curajul ei...sunt sprijinul meu.

14 sezoane a produs Te cunosc de undeva, format de televiziune pe care l-a adus în România, l-a îmbunătăţit, i-a mâncat zile şi nopţi de nelinişte, l-a ridicat şi l-a ţinut în vârf. Mai departe de sezonul 10 nu a reuşit să meargă nicio altă televiziune în lume. Anul acesta a decis să renunţe. Emisiunea va fi produsă de foştii ei colegi din echipă pe care i-a învăţat meserie în toţi aceşti ani. E greu să laşi lucrurile în vârf şi să începi altceva. Ea poate. Iar eu învăţ. Mai sunt alte emisiuni de făcut, alţi oameni de învăţat, alte bucurii de descoperit, alt public de îmbrăţisat. O iubesc. Pentru că e Augusta mea mea şi forţa mea şi dimineaţa mea. Şi eu sunt eu doar pentru că ea e ea", spune Andreas..

„Pe Augusta am cunoscut-o într-o seară de 7 ianuarie 2014, când jucam «Mă mut la mama». A venit cu destul de mult timp înainte să înceapă spectacolul. Eu îmi repetam totul în cap. Am avut un contact vizual. Nu mi-am dat seama cine e. Nici nu conta. Era o privire căreia nu voiam să-i mai dau drumul”, declara actorul într-un interviu.Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg