Augustin Viziru e marele câştigător de la "Ferma" 2020. A plecat acasă cu premiul în valoare de 50.000 de euro şi titlul de "fermierul anului"

3 decembrie, 2020
5 augustin viziru a castigat ferma 2020 4 jpg jpeg

Elena Chiriac, Andrei Stoica şi Augustin Viziru au luptat în finala de la "Ferma". Unul singur e învingătorul, unul singur a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Augustin Viziru e căştigătorul, el e fermierul anului 2020. 

Augustin Viziru e marele câştigător de la "Ferma" 2020. Ultimul joc l-a avut împotriva bunei lui prietene şi colege, Elena Chiriac. S-au susţinut pe tot parcursul emisiunii şi amândoi au concurat în marea finală. Actorul a făcut faţă cu brio tuturor probelor, cu tact , răbdare şi perseverenţă. A demonstrat cât de puternic este şi a câştigat. 

A luptat şi a ieşit învingător! Toţi colegii l-au îmbrăţişat când a ridicat trofeul, dar mai ales Elena, colega lui.

"Trofeul este pentru fetiţa mea. Tot ce mai contează în viaţa asta pentru mine este fetiţa mea, familia mea.", a declarat Augustin Viziru la "Ferma" .

Augustin Viziru, în lacrimi: ”A ştiut că am nevoie de el şi a apărut”

Augustin Viziru nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile după câştigarea finalei de la Ferma. Orăşeni vs. Săteni. Actorul le-a mulţumit tuturor pentru perioada petrecută în concurs şi pentru faptul că l-au susţinut, mai ales după experienţa petrecută în primul sezon. ”Fermierul anului” nu a omis să îi adreseze câteva cuvinte emoţionante şi mamei, care a fost acolo, alături de el, însă momentul cu adevărat emoţionant a fost acela în care a adus vorba despre tatăl său şi despre o întâmplare care s-a petrecut în timpul concursului.

"Nu l-am visat niciodată pe tata până acum. Zilele trecute, după orele de muncă, am ieşit afară să mă odihnesc. Am închis ochii şi l-am văzut pe tata. Am ştiut că e alături de mine"

4 augustin viziru a castigat ferma 2020 3 jpg jpeg

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg