Augustin Viziru, pregătit de nuntă: "Ea este şefa mea"

4 februarie, 2021
1 viziru jpg jpeg

Augustin Viziru nu mai e rebelul de altădată. Actorul se simte împlinit din toate punctele de vedere, pentru că are astăzi familia la care a visat toată viaţa. Ba mai mult, nu exclude ca în curând să ajungă şi în faţa altarului.

,Am noroc de o fetiţă foarte cuminte, doarme noaptea. Nici nu pot explica în cuvinte ceea ce simt. Nu am înţeles ce se întâmplă cu mine când s-a născut. Mergeam cu 20 km/h, mergeam desculţ, în primele două zile dormeam iepureşte. Mi-e greu să mă trezesc, dar când o văd îmi sare somnul. Dimineaţa o mai las pe maica-sa să mai doarmă şi o iau, o schimb, o spăl, îi fac masaj, stau cu ea. Acum semăn cu tata, nu mai sunt rebel, el mereu îmi spunea să îi fac o fetiţă. Eu cred că toate se întâmplă la timpul potrivit, acum sunt pregătit mental, ştiu ce să fac pentru ea, ori de câte ori are nevoie. S-a schimbat totul, acum iau jucării, hăinuţe pentru ea, schimb scutece. E sănătoasă, e frumoasă, e ce trebuie. Seamănă cu mine, dar şi cu mama ei”

Augustin Viziru recunoaşte că mama copilului său i-a schimbat total viaţa, pentru că ea e şefa.

'Eu nu am ţinut-o ascunsă, dar ea nu-şi doreşte viaţa asta publică şi respect asta. Ne-am cunoscut frumos, formăm o familie frumoasă, la vreo şase, şapte luni a venit şi copilul, nimic nu a fost plănuit, dar s-a întâmplat. Când este să se întâmple, se întâmplă. Ea este şefa mea! Am două şefe, una mică şi una mare!', a mai spus Augustin Viziru.Recente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg